Din păcate pentru primarul Felix Borcean, Mihaela Popovici a scos dovezile care demonstrează că SMS-urile nu sunt false!

modelmic

La o zi după ce scandalul declanșat de managerul Spitalului Municipal de Urgență din Caransebeș, revocat de Consiliul de Administrație, Mihaela Popovici, prin care aceasta susținea că deține dovezi legate de avansurile cu tentă sexuală ale primarului municipiului Caransebeș la adresa sa, au fost prezentate și dovezile în susținerea teoriei.

Acestea reprezintă mesaje tip SMS, trimise între primarul Felix Borcean și Mihaela Popovici, în care se poate observa numărul de telefon al edilului pe care s-a realizat conversația, ceea ce atestă dialogul dintre cei doi. Mai mult decât atât, în mesaje sunt oferite detalii de către primarul Felix Borcean, legate de numărul codului interfon de la scara edilului caransebeșean, adresă exactă, „etaj, 2, ușa de pe drapta din lemn, intri direct“  care nu știm cum ar putea fi motivate în apărarea acestuia. Mihaela Popovici a susținut încă de ieri că există probe legate avansurile de natură sexuală ale primarului de municipiu, Felix Borcean, înainte ca aceasta să ajungă, prin susținerea totală a aceluiași edil, managerul Spitalului Municipal din Caransebeș. După declarațiile domnișoarei Popovici, Felix Borcean a catalogat posibilele SMS-uri ca fiind probe fake, fabricate de către acuzatoarea acestuia.

sms-urisms2

 

În acest moment lucrurile s-au complicat pentru Felix și oricât am dori să nu luăm în seamă SMS-urile puse la dispoziție de Mihaela Popovici, acestea confirmă ceea ce orice comentariu devine din acest moment de prisos. Legat de decizia primarului Felix Borcean de schimbare a managerului SMU Caransebeș, cu siguranță aceasta a avut legătură cu performanța managerială a conducătorului unității spitalicești, edilul dorindu-și mai multă eficiență în actul managerial de aici. Doar că domnul profesor Felix Borcean, la momentul de chibzuire și mai apoi de decizie a înlocuirii Mihaelei Popovici cu Octavian Dena, nu a luat în calcul toate datele jocului, efectul timp-spațiu (trecut-prezent-viitor), în care, singur și nesilit de nimeni, a intrat. Se pare că între timp, nici actualul manager de la Caromet Caransebeș, Octavian Dena, nu mai este sigur dacă își dorește să preia managementul SMU Caransebeș.

Am întrebat-o pe Mihaela Popovici dacă regretă apariția acestui scandal în presă și dezvăluirile făcute la adresa primarului Felix Borcean și a „anunțatului“ nou manager Octavian Dena. Iată ce ne-a transmis:

Deși toți comentează urât gestul, personal consider că Nu este deloc așa. Este un gest de curaj! Felix Borcean a mințit și minte într-una! Cum poți spune că nu aveai temei legal să mă demiți, decât faptul că nu am curs! De ce nu a scris domnul primar TOATE motivele în decizia de revocare din funcție.

Îmi pare rău pentru familia lui iar tatălui său, domnului profesor Borcean îi port un respect deosebit, însă politica nu se face așa“, a afirmat astăzi pentru Reper 24, ex-managerul Spitalului Municipal din Caransebeș, Mihaela Popovici, aceeași „frumoasă și inteligentă“ care în conferința de presă de ieri a rostit și numele unui „cucernic părinte“ despre care ar putea oferi, în perioada imediat următoare, anumite detalii picante, poate chiar mai picante decât invitația lansată și dovedită de a-i încălzi cearșaful primarului de Caransebeș…

Vom trăi, vom vedea și cu siguranță…vom scrie.

Sergiu TABAN


Daca ați fost martorii unui eveniment sau ai unei situații neobișnuite care ar putea deveni subiect de știre, contactați-ne la redactie@reper24.ro, pe contul nostru de Facebook sau pe WhatsApp la nr. 0747 081 224


 

Distribuie pe:

Stiri similare

12 Comentarii

 1. Diana Dumitrescu

  Astea sunt SMS-urile care au tulburat somnul târgului nostru? Am râs! Da rău de tot am râs! Duduie dragă, nu ești doar urâtă, ești și extrem de proastă! De un penibil absolut! Cine îl cunoaște pe domnul primar, știe fără dubiu că e unul dintre cei mai prietenoși, mai sociabili și mai amabili oameni din Caransebeș! Nu e firesc să invite la domnia sa o persoană în care și-a pus, practic, toată încrederea? Unde dracu scrie, in mesajele alea, că soția nu era acasă? Unde? Și unde sunt conotațiile sexuale ale mesajelor? Femeie, du-te și caută-ti de sănătate, că ai probleme! Grave! De la faptul că, mai mult ca sigur, ai salivat după fundul

  1. GEORGE

   Ai rabdare Diana Dumitrescu, asa cum percep eu doamna in cauza, o sa mai scoata ceva dovezi. Oricum domnul in cauza a spus in direct, ca nu a invitat-o acasa.
   Am luat popcorn, bere, asteptam foiletonul.
   Sunt penibili politicenii de C_S.

 2. Demesis

  Este o doamna de companie distinsa ,toti stiu lucrul asta , de asta nu a avut timp sa isi intemeieze o familie .

 3. Marian Marinescu

  Astea da stenograme….da trebuie sa pricepeti ca domnul primar a solicitat-o pe domnisoara manager la el acasa pt a discuta probleme manageriale….zau , probabil acasa era si sotia edilului. Oricum banuiala este ca primarul era TREAZ si managera DESTEAPTA SI FRUMOASA……Oameni de cacat.

 4. Marian Marinescu

  Da uitai….noul manager dl Dena nu mai vrea functia …..ii este frica de AVANSURI…ca doar sa mai intamplat…da

 5. Cristian

  Din mesaje nu reiese nicio conotație sexuală. E un schimb de mesaje, în același ton. Tanti-doamna aia nu a lăsat deloc să se înțeleagă că ar fi deranjată de invitație, ba chiar a încurajat împlinirea acestei întâlniri. De ce e deranjată acum? Mai degrabă mi se pare un joc pervers din partea ei și, tot așa, mi se pare că ea ar fi inițiatoarea acestei ademeneli. Oricum, dacă s-a ajuns la cearta asta penibilă, publică, între două persoane cu pregătire intelectuală, cred că a fost premeditat de tanti-doamna în cauză.
  Circ fără bani iar ăștia, mâine-poimâine, caută iar să ne convingă de verticalitatea lor și de valoarea morală doar pentru a mai câștiga un vot.
  Dezgustător…

 6. zero

  O invitaţie la un „ménage à trois” nu este ceva neapărat ilegal :)
  Mai ales sub supervizare medicală cu un medic manager de spital de urgenţă.
  Spre deosebire de Vela care umbla cu manivela prin toate spurcăciunile în timp ce acasă îl aştepta o nevastă cu doi copii mici.
  Asta se întâmpla pe când era respectabil viceprimar şi îşi fixa “întâlnirile” prin locuinţele “prietenilor”, ceva mai discret :)

 7. Toader

  Şi de unde rezultă că *frumoasa şi inteligenta*domnişoară, pudică şi neatinsă nici de boarea dorinţei primare(şi a primarului),a REFUZAT categoric * invitaţia*?.Pare ,din contră, o RIDICARE perversă a…cozii,fără nicio intenţie de plesneală cu sfărcul terminal al acesteia.Unii ,care au experienţă în de-alde de-astea,îşi aduc aminte de zicala*Femeia iertată, te blastămă pe lumea cealaltă*,dar unele,ne…împlinite aici pe pământ, se grăbesc şi-şi fac *numărul* în public!Cer scuze doamnelor care nu au nicio legătură prin similitudine cu acest caz!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei