Dezinteres total din partea absolvenților cărășeni pentru locurile de muncă locale! 81 de posturi, doar 33 de tineri interesați

modelmic+editorial

 

Concluziile trase în urma bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată vineri la Reșița, arată faptul că tinerii proaspăt ieșiți de pe băncile școlilor nu sunt foarte interesați de un loc de muncă local.

La eveniment au fost prezenți 42 de agenţi economici care au oferit 81 de locuri de muncă pentru absolvenți. O ofertă bogată pe care însă nu au venit s-o consulte decât 33 de persoane, dintre care doar 8 au fost selectate în vederea încadrării și doar una a fost angajată pe loc pe un post de informatician.

Asta în condițiile în care la această ediţie, locurile de muncă au fost variate, acoperind domenii diferite de activitate. Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite 18 locuri de munca, în calificările:  economist, asistent/specialist marketing și ingineri  de diferite specializări.

Atât agenţii economici, cât şi persoanele participante la burse au primit pliante care au conţinut informaţii referitoare la serviciile oferite, precum şi facilităţile de care pot beneficia atât somerii cât şi angajatorii, dacă apelează la serviciile Agenţiei.

Locurile de muncă rămase vacante în urma Bursei vor putea fi consultate la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, unde vor fi emise repartiţii persoanelor ce întrunesc condiţiile impuse de angajatori.

 

 

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei