Deputatul PNL Valeria Schelean, reprezentantul Parlamentului României la Forumul Tinerilor Parlamentari de la Bruxelles!

modelmic

Vicepreședintele Comisiei Juridice a Camerei Deputaților, deputatul PNL de Caraș-Severin, Valeria Schelean reprezintă, în aceste zile, Camera Deputaților în cadrul Forumului Tinerilor Parlamentari care se desfășoară la Bruxelles. Tema reuniunii este Cooperarea transatlantică a UE în contextul Brexit.

La reuniune vor lua cuvântul Comisarul European Cecilia Maelstrom, Asistentul Adjunct al Secretarului General al NATO pentru riscuri de securitate emergente, Jamie Shea, precum și Ambasadorul SUA pe lângă UE, Anthony Gardner. La finalul Forumului, va fi adoptată o rezoluție referitoare la cooperarea transatlantică a UE în contextul Brexit, document care va fi redactat în urma discuțiilor de specialitate desfășurate în mai multe comisii, fiecare cu un domeniu de expertiză bine stabilit: Comerț, Securitate și Apărare, Protecția Datelor și UE post Brexit.

Sunt onorată să reprezint, și în acest an, Camera Deputaților și, implicit, Parlamentul României la Forumul Tinerilor Parlamentari. Tema cooperării transatlantice a UE în contextul Brexit este una importantă pentru România, în calitate de membru NATO și UE, dar și pentru toți românii din țară și de pe tot cuprinsul Uniunii Europene care își pun întrebări în legătură cu viitorul lor și cu perspectivele pe care le pot avea”, a declarat Valeria Schelean.

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. Gica

  ,,Duduia” cu cine este la Bruxell..?nu cumva este si Vela,Gafu&comp.(pnl-pdl)?de ce nu ne spune,,tinerica”?ei vad de viitorul nostru…?

 2. GGii

  Aportul ei in parlament pentru caraseni este substantial!
  Prin lobby-ul pe care l-a facut vom avea un super drum expres prin judet…. prin anul 2032.
  Este clar ca ea se zbate pentru tineri.
  Doar tinerii vor mai apuca 2032 ca sa se poata deplasa civilizat prin judet. Noi nu mai apucam. Multi dintre noi nu vom mai fi in 2032.
  O sa o votez in toamna, pentru ca macar cei nascuti anul acesta, sa apuce sa circule pana ies la pensie si pe o autostrada prin judet. Cam prin 2062.
  Multumim Valeria Schelean pentru autostrada care traverseaza judetul.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei