Deputatul Ion Mocioalcă nu a votat excluderea lui Sorin Grindeanu din PSD!

 nu a votat excluderea

În ciuda celor apărute în presa locală care vorbește despre faptul că liderul PSD Caraș-Severin, Ion Mocioalcă, s-ar fi aflat ieri în ședința Comitetului Executiv PSD și ar fi votat excluderea actualului premier al României din rândul acestei formațiuni politice, lucrurile stau de o cu totul altă manieră.

Președintele PSD Caraș-Severin infirmă prezența la dezbătuta ședință CEX de ieri și a votului care ar fi creat unanimitatea amintită de Liviu Dragnea, șeful social-democrat care a decis că se impune ca Grindeanu să fie retras din funcția de prim-ministru.

Deputatul Ion Mocioalcă nu a participat la ședința decidenților PSD la nivel național, care a avut loc la sediul de pe bulevardul Kiseleff din București și prin urmare nu avea cum să voteze excluderea lui Sorin Grindeanu din rândul Partidului Social Democrat. În concluzie, PSD Caraș-Severin nu a votat în ședința de ieri pentru excluderea lui Sorin Grindeanu!

 

 Sergiu TABAN

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Las ca-i bine

    Fuga de raspundere este un sport practicat de virfurile partidelor. A facut asa ca sa nu- l supere pe Paatronul PSD si sa aibe tupeul sa-i spuna lui Grindeanu sti eu nu am putut sa vin sa te sustin. Asta am votat vasta avem. Asa ne trebuie. ,,Traiasca Teleormanul” rusine.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei