Deputata Luminița Jivan, aleasă în unanimitate, președinta femeilor social democrate din Caraș-Severin

jivan

După un an de interimat, Luminița Jivan a fost aleasă șefa Organizației Femeilor Social Democrate în cadrul conferinței județene din 18 noiembrie, de la Băile Herculane, femeile social democrate votând-o în unanimitate președinte al forului PSD Caraș-Severin.

Deputata Luminița Jivan a condus interimar organizația de femei, după ce Tudorița Nicula și-a dat demisia din rândul social democraților. În tot acest timp, deputatul cărășean a răspuns nevoilor organizației de femei, iar acest lucru a fost apreciat de către colegele sale, acestea votând-o în unanimitate pentru funcția de președinte a OFSD Caraș-Severin. Într-un cadru festiv, noua președinte a femeilor social democrate cărășene s-a declarat emoționată și onorată pentru mandatul primit.

Este o onoare pentru mine să am alături astfel de oameni  și le mulțumesc pentru încrederea acordată. Am un proiect ambițios, îmi doresc să construim o structură funcțională, cum știm să facem din fiecare instituție pe care o conducem, să fie mândri cetățenii județului că au asemenea oameni care să ia decizii pentru ei. Unitatea este singura modalitate prin care oamenii care ne-au ales se simt în siguranță. Pentru că acolo unde există unitate, orgoliile, ura și piedicile pe care ni le pun cei care știu doar să se opună, nu vor răzbi. Știu că Partidul Social Democrat are toate resursele necesare pentru ca poporul român să se simtă apreciat și răsplătit. Încrederea pe care atâția români și-au exprimat-o prin vot ne onorează și ne obligă, totodată, să fim trup și suflet alături de ei. Voi depune eforturi să mă ridic mereu la nivelul așteptărilor colegilor de partid și mai ales al românilor care și-au pus nădejdea în noi. Sunt convinsă că împreună vom clădi lucruri frumoase și trainice în folosul tuturor!”, a declarat, în cadrul conferinței județene, deputatul Luminița Jivan.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei