Demisie în cadrul PSD Caraș-Severin! Senatorul Ionuț Chisăliță renunță la funcția de secretar executiv!

modelmic

Senatorul Ionuț Chisăliță și-a anunțat demisia din funcția de secretar executiv interimar al PSD Caraș-Severin. Decizia lui Chisăliță vine după ce practic întreaga conducere a filialei județene este cercetată într-un dosar privind schimbarea liderilor unor instituții publice din Caraș-Severin. Senatorul susține că nu are ce să își reproșeze, dar că a luat această decizie pentru binele partidului.

Ieri am demisionat din funcția de secretar executiv interimar al PSD Caraș-Severin. Am considerat că e mult mai bine pentru partid ca în această perioadă, când trebuie să ne organizăm foarte bine pentru alegerile locale și, imediat, pentru cele parlamentare, această funcție să fie ocupată de cineva care nu are alte probleme pe cap, de cineva care se poate dedica total partidului. A apărut acest dosar, nu cred că e ceva de incriminat sau nelegal în deciziile politice care s-au luat, nu cred că s-a procedat altfel decât la alte partide, dar până se va finaliza această anchetă am preferat să las această funcție importantă altcuiva. PSD Caraș-Severin are destui oameni valoroși, care pot organiza foarte bine lucrurile pentru a obține rezultate foarte bune la aceste alegeri”, a precizat senatorul cărășean.

Ionuț Chisăliță rămâne în continuare președinte al PSD Reșița.

Nu este singura demisie din cadrul filialei județene. În urmă cu câteva zile, vicepreședintele PSD Reșița, Răzvan Simulescu, și-a anunțat plecarea din PSD.

Citește și Acțiune DIICOT de amploare timp de două zile, în Caraș-Severin. Sunt vizați lideri PSD

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Iulian

  Bine ca își dau demisia pe rand dar Lumi ce mai așteaptă invitații speciale ???? Oricum stați voi liniștiti ca și-a făcut femeia plinul oricum știe fiecare primar asta cat a cotizat la suta pentru ca Lumi sa ii rezolve dosarul la Bucale . Și tot ea se victimizează , pai dacă ea nu făcea treaba in județ credeți ca o mai susținea Dragnea dacă nu ii aducea cota ??? Ca e desteapta de-aia a ajuns ?? Câte femei nu sunt peste ea in județ și in partid ? Doar ca nu este crescută de Dragnea . Scăpați de ea și de nucleul Dragnist dacă vreți ca PSD-lu sa fie o forța din nou . FĂRĂ PENALI !!!!

 2. zero

  “A apărut acest dosar … dar până se va finaliza această anchetă am preferat să las această funcție importantă altcuiva”

  Asta seamănă a capitulare în faţa “inamicului” :)
  Este adevărat şi faptul că alţii au suferit şi câte un infarct în timpul audierilor (penale), sub mult trâmbiţata prezumţie de nevinovăţie, democratică, liberă şi originală.
  Teoretic, o hârtie nu face rău la nimeni, practic însă aceasta poate conţine mici “greşeli” şi “înşeli” specifice “meseriei” …
  Partea adversă nu demisionează sub dosare penale şi nici sub moţiuni de cenzură votate majoritar.
  De ce?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei