Delgaz Grid sistează vineri alimentarea cu gaze naturale pe trei străzi din Reșița

gaz

Alimentarea cu gaze naturale va fi oprită vineri pe trei străzi din municipiul Reșița, în vederea derulării unor lucrări la sistemul de distribuție, anunță reprezentanții companiei Delgaz Grid. Nu vor avea gaz începând cu ora 09:00, locuitorii de pe Calea Caransebeșului, strada Lipova și Aleea Felix.

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 14:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute”, transmit reprezentanții Delgaz Grid.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei