Degustarea meniurilor fabuloase Rogge Ballroom Reșița!

 

Meniu fabulos Rogge

Ne-am numărat printre cei care au fost prezenți la degustarea de meniuri organizată de sala de evenimente Rogge Ballroom din Reșița. Vineri, sâmbătă dar și duminică, doritorii, în speță cei care sunt hotărâți sau nehotărâți în ceea ce privește organizarea unei nunți, a unui botez, a celebrării aniversării sau sărbătorirea onomasticii au putut și încă mai pot degusta din preparatele pregătite de bucătăria Rogge Ballroom.

Duminică, 9 februarie, ultima zi a Porților Deschise pentru degustarea meniurilor Rogge Ballroom Reșița!

Rogge aperitiv

De la platoul rece, pe care îl numim cel mai adesea aperitiv, la meniurile cu preparate calde, putem spune că totul este pregătit în cel mai mic detaliu de către migăloșii bucătari și servit de către cei mai profesioniști ospătari din Banat!  Am putea vorbi mult și bine despre decorul încântător pe care îl oferă această sală de evenimente sau despre pregătirea meticuloasă a tuturor meselor pentru invitați și mai cu seamă a mirilor și nașilor, cea care focusează toate privirile invitaților. Nu are rost acum, pentru că Reper 24 a mai făcut-o și cu alte ocaziÎn schimb, am fost impresionați de varietatea produselor, de gustul bun al acestora,  de esteticul fiecărui platou și toate cele pe care le oferă într-un meniu complex ce nu sare de 32 de euro (!?) Rogge Ballroom Reșița!

Stil Ballroom Rogge

Oricât de sofisticat ai fi și oricâtă atenție ai oferi detaliilor, sala de evenimente din centrul Reșiței se prezintă la un nivel de excelență și satisface toate pretențiile. Iar pentru cei care ați decis, după cele transpuse mai sus, să vă organizați un eveniment cu adevărat rafinat, Rogge Ballroom vine cu oferte imbatabile în fiecare zi de duminică, atunci când reducerea este de 10% din prețul de 32 de euro al meniului! Discountul se aplică atât la meniuri, cât și la pachetele de băuturi!

În cei 32 de euro, atât cât este în zilele de sâmbătă prețul întreg pentru un meniu, acesta include:

  • Aperitiv
  • Supă/Ciorbă
  • Sărmăluțe
  • Fel principal – Friptură Mixtă.

Foarte important! Meniul nu vă este impus!  La gustarea rece și la felul principal, alese dintr-o mare varietate, hotărârea vă aparține în urma degustării gratuite!

decor Ballroom Rogge

Capacitatea sălii Rogge Ballroom din Reșița este de 400 de persoane dar se pot organiza evenimente și pentru 150 de persoane.

Pentru mai multe informații și rezervări, apelați numărul de telefon 0744395997.

Eveniment reusita Ballroom Rogge

Părerea noastră sinceră? Alegeți pentru evenimentul dumneavoastră profesioniștii, bucătăria și sala de evenimente Rogge Ballroom, pentru că nici arta asta gastronomică nu e pentru cei care și-au ridicat 4 ziduri într-o noapte și-au jumulit o găină dis de dimineață…

REPER 24

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Toader

    Foarte important!Să scrie pe fiecare ce este, ca să ştim ce mâncăm! Că după gust…habar nu ai ce îngurgitezi!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei