Declarația primarului Popa, doar un spirit de glumă la adresa lui „Barbălată”

modelmic

În urma articolului publicat ieri de Reper 24 „Omul de afaceri Costel Ciobanu, alias Barbălată, propus viceprimar de Ioan Popa!”, reacțiile cititorilor nu au întârziat să apară, ele fiind fie pro, fie contra ideii că omul de afaceri Costel Ciobanu, cunoscut în urbe drept „Barbălată” să ocupe o funcție publică de conducere în administrația locală.

Contactat de Reper 24, primarul Municipiului Reșița, Ioan Popa, a declarat că intenția domniei sale a fost aceea de a-l invita la discuția cu reprezentanții asociațiilor de proprietari din Reșița pe omul de afaceri Costel Ciobanu, în urma sesizării legate de un spațiu deținut de acesta pe Aleea Vlădeasa. Declarația conform căreia Popa și l-ar fi dorit pe omul de afaceri Costel Ciobanu în funcția de viceprimar, nu a fost niciodată o opțiune a primarului ales al Reșiței „a fost doar un spirit de glumă și nimic mai mult, între doi reșițeni care se cunosc de mai multă vreme”.

Se pare că o declarație făcută într-o notă de umor a primarului Reșiței a fost mult prea aspru sancționată de către cei care au asistat ieri la întâlnirea de la sala cinematografului Dacia, dintre reprezentanții asociațiilor de proprietari și locatari și edilul Reșiței.

Sergiu Taban

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. florin mihai

    NU A FACUT NIMIC , DAR NIMIC , A VENIT LA INTILNIRE CU NOI PNL-ISTI SI A SALUTAT PE CINE A VRUT ,,, PE MAJORITATEA NU , CA DOAR EL STIE TOT , E CEL MAI CAPABIL, DESTEPT , INTELEPT, INTELIGENT ,CULT , ISTET ,. STIE TOATE DOMENIILE ,TOATE LA TOATE SE PRICEPE DAR , ATENTIE NU FACE NIMIC , NU SALUTA SUBALTERNII , PE NOI LA SEDINTE , INTILNIRI OFICIALE , OCAZIONALE, DE LUCRU DAR TAIE CIT POATE DIN BANI SI NE SPUNE NOUA ; VIN DIN PRIVAT , SUNT OM DE AFACERI , LUCREZ CU BANII MEI NU PUBLICI, STIU SA FAC AFACERI , AM BANII DESTUI PENTRU MINE SI FAM. MEA , SI DE FACUT FACE CE ? A.D.R. VEST ATAT A. D. R. VEST , ADICA AVVELOPARE BLOCURI SI TRANSPORT LOCAL , APROBAT DE PSD-ISTI PE VREMEA LUI STEPANESCU . NU FACE NIMIC , NU NE MAI SALUTA NICI PE NOI LA INTILNIRI. RUSINE !!!!!

  2. Oli

    Nu stim sa scriem corect, dar ne dam drept cunoscători si persoane din diverse partide. Bravo domle’

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei