De Paşti nu se întâmplă numai d-ale bune! Poliţia din Caraş-Severin a avut de lucru.

pol

Pe şosele, în localităţi şi în afara acestora, poliţiştii au depistat şi sancţionat infracţiuni şi contravenţii. Potrivit informaţiilor cuprinse în comunicatul remis presei, pe raza întregului judeţ Caraş-Severin poliţiştii au desfăşurat acţiuni pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, în perioadă Sfintelor Sărbători ale Paştelui Ortodox şi Catolic. 

Poliţiştii de la ordine publică, rutieră, transporturi, precum şi de investigaţii criminale, investigarea fraudelor sau serviciul pentru acţiuni speciale, angrenaţi în acţiuni, au constatat 22 de infracţiuni, din care 14 la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi 8 de natură judiciară.

Din numărul total al contravenţiilor aplicate, 42 au fost pentru nerespectarea Legii nr. 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică şi 3 ca urmare a încălcării Legii nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

În urma filtrelor organizate de poliţiştii rutieri au fost aplicate peste 290 de sancţiuni contravenţionale întrucât au fost încălcate normele O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea au fost reţinute trei permise de conducere, toate pentru conducerea de autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice, se mai precizează în comunicatul primit pe adresa redacţiei reper24.ro.

Laura PIPERIU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei