Daruri din inimă pentru cei mai puţin norocoşi

1

Chipuri zâmbitoare, emoţii, cântece şi poezii – copiii de la Centru de zi “Maria” din Reşiţa au primit miercuri, 16 aprilie, vizite ale celor care doresc să le aducă un strop mai mare de bucurie în pragul sărbătorilor pascale. 

Iepuraşul şi-a trimis delegaţii de la clubul Rotary Reşiţa 1 şi pe cei de la Primăria Reşiţa. Pentru a fi răsplătiţi cu diverse cadouri, copiii de la Centrul de Zi „Maria” au susţinut un moment poetic cu temă pascală. 

 Centrul de zi “Maria”, aflat în structura Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei Reşiţa, are înscrişi în prezent 46 de copii cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani, care provin din familii cu dificultăţi financiare şi care beneficiază astfel de susţinere mese calde şi îndrumare şcolară. De fapt, memnţinerea acestor copii în şcoală şi prevenirea abandonului şcolar sunt printre obiectivele principale ale centrului, ne-a spus coordonatoarea acestuia, Nicoleta Imbrescu. Aceasta a ţinut să multumească reprezentanţilor Clubului Rotary Reşiţa 1 şi Primăriei Reşiţa, care au oferit separat copiilor câte o pungă cu diverse cadouri specifice sărbătorii pascale.

 

Şi pentru că “a dărui” înseamnă să pui suflet şi să nu aştepţi nimic în schimb, cei mai norocoşi dintre noi pot face oricând cu un mic gest un mare bine. Acţiunile Clubului Rotary Reşiţa 1 şi ale administraţiei locale constituie un exemplu de urmat şi de către alte instituţii, firme ori cluburi. Desigur, cu aducerea sau neaducerea la cunoştinta publică a actului de binefacere!

Laura PIPERIU

2

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei