Curg amenzile în Caraș-Severin! Sancțiuni de peste 700.000 de lei, aplicate în 48 de ore!

modelmic

Peste 470 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 708.570 de lei, au fost aplicate în ultimele 48 de ore în județul Caraș-Severin pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanțelor Militare privind izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație.

676 de polițiști, jandarmi și polițiști locali din Caraș-Severin au desfășurat misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19 și pentru menținerea ordinii și liniștii publice în județ.

Astfel, în aceste două zile, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 3.174 de persoane, iar echipaje mixte de polițiști, jandarmi și polițiști locali au intensificat activitățile pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare.

Ca urmare a acțiunilor au fost aplicate 476 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 708.570 de lei, pentru nerespectarea dispozițiilor Ordonanțelor Militare privind izolarea la domiciliu și restricțiile de circulație”, se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Caraș-Severin.

Conform purtătorului de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică a județului Caraș-Severin, Daniel Botgros, amenzi pentru nerespectarea izolării la domiciliu au fost aplicate la Moldova Noua – 10.000 de lei, Milcoveni – 20.000 de lei, Dognecea – 20.000 de lei și Verendin – 20.000 de lei. O nouă amendă a fost acordată chiar astăzi la Oravița, unei familii care nu a respectat autoizolarea la domiciliu.

De asemenea, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 51.000 de lei societăților comerciale și persoanelor fizice autorizate care nu au respectat interdicțiile impuse pe perioada stării de urgență. Au fost verificate în special societățile care comercializează dezinfectanți, alcool sanitar, clor, fiind aplicate sancțiuni pentru comercializarea de mărfuri fără documente și neexpunere la vânzare a mărfurilor existente.

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului Județean Jandarmi și celelalte structuri cu atribuții în domeniu, continuă acțiunile pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgență prin verificarea persoanelor și societăților comerciale, fluidizarea traficului rutier și escortarea autovehiculelor care tranzitează județul nostru cu persoane care revin din afara granițelor țării”, se mai arată în comunicatul de presă al Prefecturii Caraș-Severin.

foto: cotidianul.ro

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Velcota Iosif

    Trebuie să gândim Dumnezeiește, să fim responsabili…să ne autoprotejăm, făcând acest lucru, garantat vom proteja și pe cei din jurul nostru!!!
    Desigur că până la final Dumnezeu va aplica o soluție tămăduitoare pențru întreaga omenire!
    Este un semn categoric, care ne va îndrepta cu sinceritate către Hristos !

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei