Cu ce oferte mai vin angajatorii din Caraș-Severin?

munca

În Caraș-Severin, 85 de locuri de muncă sunt vacante pentru cei aflați în căutarea unei slujbe. Angajatorii din Reșița vin cu cele mai multe posturi disponibile, în diverse domenii de activitate: ucenic -12, vânzător -4, muncitor necalificat în industria confecțiilor -3, mecanic locomotivă și automotor -2, confecționer-asamblor articole din textile -2 și câte un post de agent comercial, brutar, îngrijitor clădiri, lăcătuș mecanic, lucrător controlor final, lucrător gestionar, zugrav, mecanic ajutor locomotivă și automotor, muncitor necalificat în construcții și patiser.

La Caransebeș angajatorii caută 10 confecționeri cablaje auto, 6 muncitori necalificați în mine și cariere, câte 4 zidari pietrari și dulgheri, 3 instalatori instalații tehnico-sanitare și de gaze, 2 mecanici utilaj și un sondor la forajul mecanizat și reparații sonde. La Oțelu Roșu este nevoie de 10 montatori, reglori și depanatori de aparate și echipamente electronice și 5 ambalatori manuali.

La Oravița este nevoie de câte un lucrător bucătărie, pizzar, vânzător la domiciliul clientului pe bază de comandă conducător auto transport de mărfuri, la Anina de un fasonator mecanic, iar la Moldova Nouă de un agent de vânzări, după cum comunică AJOFM Caraș-Severin.

foto: ziuaconstanta.ro

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei