Copiii Reșiței au de-acum zilnic un loc de joacă: Kinder Club!

modelmic

Iată că de astăzi cei mici încep un an nou școlar iar programul va fi unul și mai încărcat atât pentru copii, cât și pentru părinți. Iar în afara grijilor legate de rechizite, de manuale, de verificări ale temelor, părinții știu că odraslele lor mai au nevoie și de momente de relaxare.

Și unde să îți poți duce copilul atunci când tu nu ți-ai terminat treburile gospodărești sau a  intervenit ceva urgent după-amiaza și trebuie să îl lași pe cel mic sau pe cea mică într-un cadru sigur și cu personal calificat? Răspunsul la întrebare ni l-a dat Ramona, o tânără antreprenoare din Reșița, mămică a doi copii, care n-a stat prea mult pe gânduri și a deschis recent un loc de joacă dedicat copiilor din oraș în Microraionul IV al cartierului Govândari, dotat cu tot ce trebuie pentru ca un copil să își poate petrece 2, 3 sau de ce nu, chiar 4 ore în fiecare zi, atunci când părinții sunt prinși cu te miri ce alte treburi.

Kinder Club, pentru că așa se numește locația, nu poate fi decât o încântare pentru „piticoții“ care vor călca pragul acestui club, dotat cu tobogane, trambuline, labirinturi, jocuri mecanice precum Air Hockey sau Footbal, mingi, baloane, spații pentru desen și modelare, sală de mese, grup sanitar și multe altele. Curățenia este la ea acasă iar în incinta locului de joacă cei mici nu vor intra încălțați, așa cum de altfel părinții vor primi niște ciorăpei de plasă albaștri pe care și-i vor trage peste pantofi, dacă doresc să exploreze spațiul. La fel am procedat și noi…și ne-a fost bine. (Nu ne-a certat nimeni :-)

Despre orarul de funcționare al locului de joacă Kinder Club, vă putem spune că acesta este zilnic între orele 12:00 și 19:00, taxa este de 10 lei/oră pentru un copil iar dacă doriți să închiriați spațiul pentru petrecerea dedicată copilului tariful este de 400 lei/3 ore iar pentru o petrecere privată doar pentru copilul dumneavoastră și invitații lui va trebui să achitați 500 lei/3 ore.

Iar dacă știți că veți apela des la serviciile Kinder Club, atunci vă puteți gândi la un abonament care înseamnă 200 de lei pentru 15 zile, indiferent de numărul de ore pe care îl petrece copilul în locație, sau 250 de lei pentru 25 de zile, la fel, nelimitat din punct de vedere al orelor petrecute aici. La Kinder Club poți ajunge de pe Bulevardul Republicii, pe direcția de mers Victoria – Renk, intrând pe strada Șurianu, iar la prima intersecție pe partea dreaptă vei zări Kinder Club-ul, locul bucuriei pentru cei mici.

Pentru mai multe detalii legate de Kinder Club puteți apela la numărul de telefon 0751.709.534.

Și pentru că la momentul deschiderii oficiale Kinder Club Loc de Joacă a fost prezent clovnul Emi (Emilia Modrigan), o să-l rugăm să ne facă chiar el o invitație în acest loc pe care copiii îl vor îndrăgi de la primul descălecat:

Reper 24 recomandă Kinder Club loc de joacă pentru copiii dumneavoastră!

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157672597538962″]

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei