Copiii bocșenilor întâmpină vara cu un loc de joacă nou-nouț! Parcul din Bocșa Montană este gata!

modelmic

Micuții din Bocșa au la dispoziție în această vară un nou loc de joacă. Investițiile la noul spațiu pentru copii au fost demarate încă de la începutul acestei primăveri și au fost finalizate la timp, ca un cadou de 1 iunie din partea autorităților locale.

Noul spațiu de joacă se întinde pe o suprafață de aproape 2.000 de metri pătrați în zona Bocșa Montană, iar investiția a presupus o sumă de 170.000 de lei, bani investiți în totalitate din bugetul local cu ajutorul taxelor și impozitelor plătite la timp de către bocșeni.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157650041812034″]

Copiii se vor putea bucura de noul loc de joacă începând cu Ziua Copilului, 1 iunie fiind data stabilită pentru inaugurare. Autoritățile locale s-au consultat cu cetățenii prin intermediul rețelelor de socializare pentru a stabili cea mai potrivită dată în care parcul să fie deschis.

„Am plăcerea de a vă anunța că s-au finalizat lucrările la parcul de joacă pentru copii din Bocșa Montană – zona Podu Mare. În perioada următoare vom inaugura acest parc. Pentru data inaugurării mi-am dorit o consultare cu cetățenii, noi am propus două date 29 Mai sau 1 Iunie”, explică primarul Eugen Cismăneanțu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157651962986620″]

Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei