CITY CENTER REȘIȚA – Jurnal de șantier #2

imagine 1

 

Bine te-am regăsit! Așa cum am promis, echipa City Center Reșița vine și în această lună cu noutăți de pe șantier.

Contextul actual rămâne în continuare o provocare pentru fiecare dintre noi, indiferent cum ne poziționăm: antreprenori, angajați, clienți.

Atitudinea noastră, a tuturor, este determinantă, ea trebuie să fie una de susținere, tenacitate, implicare și devotament.

Ne-am propus să contribuim la a face din Reșița un loc mai bun de trăit și, consecvenți fiind acestei promisiuni, facem pași în acest demers zi de zi.

imagine 2

City Center, un proiect #inspiratdetine

Februarie este a doua lună a anului în calendarul Gregorian, fiind cea mai scurtă lună, care are numai 28 sau 29 de zile. Denumirea populară a lunii februarie „Făurar“ provine de la faur, adică timpul în care se ascut uneltele, ceea ce sugerează începutul pregătirilor pentru muncile agricole. Prin urmare luna februarie este luna în care iarna începe să moară, iar primăvara începe să prindă putere.

„Făurar“ a adus în șantierul City Center multă determinare, perseverență și evoluție pe toate segmentele de lucru: termoizolare și hidroizolare, electrice, sanitare, termice, etc.

Citește și: CITY CENTER REȘIȚA – Jurnal de șantier #1

Astfel, față de jurnalul precedent, avem următorul progres:

Materiale de top, pe gustul exigenților!

Încă un etaj (+13 apartamente) beneficiază de încălzire în pardoseală unde sute de metri de țeavă REHAU au fost montați și alte 13 module termice „Regudis W” sunt deja încastrate în pereții apartamentelor. Acest sistem reprezintă o soluţie eficientă din punct de vedere al randamentelor și, deci, a costurilor de întreţinere. Fiecare apartament va avea contor de agent termic cu transmitere automată a indexului și posibilitatea de reglare a temperaturii interioare.

Nici echipa care se ocupă de instalațiile sanitare nu se lasă mai prejos, încă 13 apartamente (total 65) având deja instalate sistemele de canalizare, rețea de apă caldă și rece, rigole și sisteme de instalare Geberit.

imagine 3

Instalațiile electrice au fost executate în toate cele 71 de apartamente. Se continuă cu aparatajul electric (37%) și instalațiile electrice aferente spațiilor comune (60%).

Zeci de metri cubi de tencuială au fost aplicați pereților pentru încă 18 apartamente (total 41) iar șapa de nivelare a fost turnată pe încă un etaj (+13 apartamente).

imagine 4

Calitatea locuirii a devenit una dintre coordonatele vieții cel mai atent și rațional evaluate și proiectate, iar acum suntem într-un adevărat proces de schimbare și adaptare.

Evenimentele prin care am trecut împreună au ridicat, în fapt, cererea pentru locuințe noi, și au creat un context financiar favorabil pentru a investi în această perioadă într-un apartament. Schimbând, însă, preferințele cumpărătorilor, care doresc acum spații largi, un număr mai mare de camere și terase.

imagine 5

La final de Jurnal privim cu încredere spre viitor și spre lucrurile și experiențele frumoase care ne așteaptă, spre noi realizări ce vor fi înfăptuite.

Pentru întrebări și detalii suplimentare, cei de la City Center îți stau la dispoziție oricând între orele 9:00 – 17:00 sau la nr. de telefon 0739 39 50 30 / www.ccresita.ro

Urmărește-ne pentru a vedea progresul lucrărilor în fiecare lună!

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei