CITY CENTER … PENTRU CEI INSPIRAȚI!

Fără titlu

După prima stare de urgență instituită în luna martie și încheiată la jumătatea lunii mai, s-a observat revenirea la (o oarecare) normalitate din punct de vedere imobiliar și aici nu vorbim  doar de apartamentele vechi ci și de cele noi, în speță City Center, care din respect pentru viitorii clienți, menține un raport calitate-preț avantajos pentru viitorul locatar.

La nivelul locuințelor, sondajul Eurostat, publicat la jumătatea acestui an, semnala, încă o data, faptul că jumătate din fondul de locuințe în România este mai vechi de 30 de ani și că 46% din populația României trăiește în gospodării supra aglomerate, în comparație cu o medie europeană de 17%. Cererea pornită din această realitate va fi, cel mai probabil, doar nuanțată de tendințele apărute în cursul ultimelor luni.

vizual-4

City Center reușește să țină pasul cu doleanțele clientului și tendințele pieței, cu privire la cum va arăta viitorul lui cămin, acolo unde va locui cu familia lui. Confortul open space, pune în lumină aerisirea apartamentului și configurarea acestuia după ideile și stilul fiecărui locatar. Clasic sau modern, amenajarea viitorului cămin reprezintă o definiție a stilului de viață.

Specificul aerisit și natural al Banatului Montan este un alt argument care stă în spatele noilor tendințe de pe piața imobiliară iar relocarea profesională către astfel de zone ar putea deveni, în anumite cazuri, o variantă aleasă chiar de oameni, de decongestionare.

WhatsApp Image 2020-10-17 at 10.34.04

Acest ,,cuibușor’’ din centrul orașului, nu are cum să nu te fascineze, de la rasăritul soarelui, până la apusul acestuia. Amplasamentul este bine definit, printr-o alegere strategică, înconjurată de natură dar și în centrul orașului.

Aproape de tot ce înseamnă instituții publice, în speță, Primărie, Consiliul  Județean, spital, gară, supermarketuri, City Center, este practic o building-queen a arhitecturii moderniste a municipiului.

City Center vă informează permanent cu evoluția investițională, pentru a fi la curent cu buna desfășurare a etapelor de execuție.

Cum va arăta apartamentul dumneavoastră? Pentru a afla dați click pe link-ul următor https://www.ccresita.ro/apartamente/

Contact: vanzari@ccresita.ro sau la telefon +40 739 395 030

Screenshot_1

INVESTEȘTE INSPIRAT… AICI EȘTI ACASĂ!

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei