Cine va prelua al doilea fotoliu de vicepreședinte al CJ? În discuții, Ion Chisăliță și Marius Isac

vice

În acest moment la Consiliul Județean există un singur vicepreședinte în funcție, în persoana lui Ovidiu Rădoi. Dată fiind situația regretabilă a decesului fostului vicepreședinte Dan Stan, scaunul a rămas liber.

Președintele administrației județene, Romeo Dunca a precizat în cadrul unei conferințe de presă că pentru funcția de vicepreședinte ar fi nominalizați doi liberali, consilierii Marius Isac și Ion Chisăliță, o decizie în acest sens fiind luată în urma unor discuții interne ale filialei județene a PNL.

Două nume sunt în discuție, este vorba de Ion Chisăliță și Marius Isac. Va trebui să hotărâm în cadrul unei analize interne, să vedem cum este mai bine și care este varianta care va aduce liniște în acest post și bineînțeles, ținând cont de faptul că la Primăria Moldova Nouă încă lucrurile nu sunt finalizate”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Consiliul Județean a rămas pe minus și cu trei consilieri județeni după ce Jaro Marșalic și Dumitru Rujan au câștigat câte un mandat de parlamentar, iar Cornel Galescu a devenit consilierul președintelui Romeo Dunca.

 

Lorena POENARU

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei