Centrul civic din Oțelu Roșu se pregătește de modernizare!

modelmic

Administrația locală din Oțelu Roșu a demarat demersurile pentru implementarea proiectului de modernizare a centrului civic al orașului, o investiție de aproximativ 400.000 de euro. Edilul Luca Mălăiescu trage speranțe că proiectul va fi finalizat înainte de terminarea anului 2015 și că de anul viitor oțelari se vor putea mândri cu unul dintre cele mai frumoase, dacă nu chiar cel mai frumos centru din județul Caraș-Severin. 

Modernizarea și înfrumusețarea zonei centrale a orașului Oțelu Roșu este o dorință pe care edilul Luca Mălăiescu și-a exprimat-o deja de ceva vreme și se pare că proiectul va fi implementat în perioada imediat următoare. ”Mă pregătesc să scot pe SEAP proiectul cu privire la modernizarea centrului civic. Este un proiect deosebit, l-am copiat puțin după ceea ce am văzut la Gyula, în Ungaria și sper că în cursul lui 2015 îl vom finaliza”, a declarat Mălăiescu pentru Reper 24.

Proiectul presupune practic schimbarea la față a centrului civic din Oțelu Roșu: înlocuirea pavelelor, amplasarea de bănci, realizarea a două fântâni arteziene, înlocuirea stâlpilor de iluminat și a băncilor, amenajarea de spații verzi. ”Întotdeauna am considerat că centrul civic sau piațeta cum îi spun mulți în străinătate, este oglinda orașului. Când vine un musafir, unde îl ducem, unde vrea să meargă? În centru, nu? Nu poți să îl duci și să nu-i arăți nimic. Când va fi gata proiectul cu siguranță oricine va veni în Oțelu Roșu va fi foarte plăcut impresionat de ceea ce va vedea la noi în oraș”, a adăugat edilul.

Administrația locală din Oțelu Roșu are pregătite și alte proiecte pentru perioada următoare,m printre care reabilitarea zonei de agrement Gura Jgeabului, introducerea alimentării cu apă în satul Mal și reabilitarea locurilor de joacă din oraș.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei