Cel mai sexy primar cărășean, Brian Filimon, a pregătit peste 600 de garoafe pentru doamnele și domnișoarele din Măureni și Șoșdea!

modelmic

Gesturile și implicațiile care au o strânsă legătură cu 8 Martie sunt dintre cele mai diverse și surprinzătoare pentru reprezentantele sexului frumos. Primarul jucător din comuna Măureni, admirat pentru calitățile sale fizice, determinarea și talentul de care dă dovadă pe terenul de fotbal, dar mai cu seamă pentru modul în care își gospodărește localitățile din subordine, a pregătit o mică atenție pentru toate femeile care vor fi active în această zi specială.

filimon

Nu mai puțin de 400 de garoafe au fost pregătite și vor ajunge în mâinile doamnelor și domnișoarelor din Măureni și Șoșdea, oferite, în parte, de primărie, prin intermediul postului de poliție din localitate, al dispensarului și al magazinelor, aceste locații beneficiind de o prezență zilnică a reprezentantelor sexului frumos de aici.

filimon (2)

A nu se înțelege că edilul se va sustrage în ziua de 8 martie! Primarul Brian Filimon și viceprimarul Cornel Niță, se vor afla cu brațele încărcate de garoafe roșii în mijlocul cadrelor didactice de la școlile din Măureni și Șoșdea, dar și în primărie, acolo unde vor pândi fiecare apariție feminină care, de această dată, nu va pleca cu mâna goală.

filimon (3)

Legat de modul în care s-a dedicat Zilei Internaționale a Femeii, primarul Brian Filimon a afirmat pentru Reper 24: ,,Nu putem trece indiferenți în această zi pe lângă cele care ne sunt partenere de viață, mame, bunici, fiice, colege de lucru, așa cum ar trebui să le acordăm atenția cuvenită și dragostea noastră în fiecare zi a existenței noastre.  Cu certitudine, Dumnezeu a creat bărbatul înaintea femeii. Dar, nu-i așa, întotdeauna trebuie să faci o schiță înainte de a realiza o adevărată capodoperă?’’

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157664463009307″]

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Gibrian

    Felicitări domn primar! Măureniul și Șoșdea trebuie să fie mândre cu un asemenea primar!

  2. zero

    “…Cu certitudine, Dumnezeu a creat bărbatul înaintea femeii…”

    (2.20) Şi omul a pus nume tuturor…

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei