Câte-un pic, pic, pic… de plombă la şosea

lucrari

 

Câte-un pic, pic, pic… de plombă la şosea

După o iarnă nu prea grea şi nici cu variaţii semnificative de temperatură care să ne crape de tot drumurile, gropile există totuşi şi ne zguduie maşinile mai prin toată Reşiţa. Există însă ceva voinţă… şi ceva bănuţi la Primăria Reşiţa, astfel încât să observăm încet-încet cum dispar (măcar o parte din ele). Ca să ne asigure de acest lucru, Primăria anunţă că Serviciul Public „Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire” are prevăzute o serie de lucrări şi în această săptămână. Mai precis, se lucrează la repararea drumurilor (plombări) în zona Triaj şi în Microraion 1, precum şi la întreţinerea cu zgură a zonei de la Km 5. Nu doar asta fac în aceste zile oamenii de la Primărie! Zona centrală a municipiului miroase a iarbă proaspăt cosită… la fel şi  Bd A. I. Cuza. La seră, angajaţii se asigură că vor fi frumoase parcurile Reşiţei şi efectuează lucrări de repicare pentru flora de vară. Şi ca să vedem şi alb în faţa ochilor, nu doar negrul trist al supărărilor cotidiene, Calea Timişoarei este marcată frumos şi mai mai că ai spune că şi drumul e nou.

Sunt lucrări ce intră în normalul unui oraş care se respectă. Fiecare cetăţean se bucură să vadă că se munceşte la înfrumuseţarea oraşului. Un lucru nu trebuie pierdut din vedere: există şi străzi lăturalnice, cotloane ascunse, parcuri între blocuri. Şi pe acolo circulă reşiţenii şi, prin urmare, Primăria trebuie să intervină pentru a fi totul… normal!

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei