Casă cuprinsă de flăcări, în Reșița!

inc

Detașamentul de Pompieri Reșita a intervenit de urgență la un incendiu care a izbucnit la o casă din municipiu, situată pe strada Rândul I.

Conform informațiilor transmise de ISU Caraș-Severin, incendiul se manifesta la una din camerele aflate la etajul casei. Pompierii au intervenit cu 2 echipaje cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Din primele informații reiese că nu s-au înregistrat victime, incendiul fiind imediat localizat, înlăturându-se pericolul extinderii acestuia.

c75bc429-2a57-4185-a99e-bd105ecb1bf0

29c1d23f-37ce-4c58-b23f-2d1c99e056b0

Tot astăzi, în jurul orei  13:37 un apel la 112 anunța un incendiu care a cuprins o combină agricolă aflată între localitățile Mercina și Vrani.

Un echipaj de pompieri cu o autospeciala de stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Oravița a intervenit și în acest caz de urgență pentru a lichida incendiul.

 

1

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. STALIN

    S-au răzbunat Coviții lui Vela și Orbete pe bieții oameni .Ce ai avut băi agent Covid cu utilajul omului?Prim Orban e șomerul nr 1 al țării, nu oamenii care mai contribuie, din nefericire, la bugetul inexistent al țării,deci pe Orban tre’ să te răzbuni!

  2. Pirvu Daniel

    Buna, referitor la incendiu de ieri de pe str rândul 1, foarte slab șoferul de pe autospecială, a rămas blocat pe str feroviarilor de niște mașini mici care veneau din contrasens, i-am spus sa dea puțin înapoi și mașinile care veneau ar fi urcat puțin pe strada Avram Iancu dar șoferul a menționat ca are probleme cu masina (autospeciala) și sa chinuit minute bune sa treacă pe lângă acele mașini !!!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei