Caransebeșenii sunt invitați la patinoar! Tarifele au rămas nemodificate din anul 2006!

modelmic

În prezenţa a numeroşi copii şi tineri, miercuri, 6 decembrie, s-a deschis Patinoarul artificial din Parcul „Gen. Ioan Dragalina”, din Caransebeş.

„Administratorul Pieţei Gugulanilor, care se ocupă şi de buna funcţionare a acestui patinoar, mi-a spus că, din 2006, tarifele pentru utilizare şi pentru închirierea patinelor nu s-au modificat. Mă bucur că sunteţi atât de mulţi, că vă doriţi să patinaţi, şi sper să vă rămână vie această dorinţă, pentru a nu fi nevoiţi să abandonăm acest proiect frumos. Vă recomand tuturor să veniţi cât mai des aici, să vă simţiţi bine, să mai lăsaţi deoparte telefoanele şi tabletele, şi să faceţi cât mai mult sport. Să fiţi cuminţi de Sărbători, pentru a primi cât mai multe cadouri, fiindcă acesta este primul, de Moş Nicolae, pe care vi-l facem noi, pentru că astăzi accesul pe gheaţă este gratuit”, a spus primarul Felix Borcean care a patinat alături de tineri.

Edilul a mai adăugat că, anul acesta, amenajarea patinoarului a fost incertă, dar, acum, speră ca el să fie utilizat la capacitatea maximă. Patinoarul va fi deschis până la sfârşitul vacanţei intersemestriale de anul viitor, astfel încât un număr cât mai mare de copii, şi nu numai, să se bucure de el.

modelmic

Patinoarul are o suprafaţă de 600 de metri pătraţi. Durata unei reprezentaţii va fi de 60 de minute, iar accesul pe gheaţă se face la aceleaşi tarife ca şi în anii trecuţi, respectiv 5 lei biletul pentru o oră, şi tot 5 lei închirierea unei perechi de patine, aceasta putându-se face doar în baza unui act de identitate. În cazul în care grupuri organizate de copii, însoţite de cadre didactice, solicită, în scris, accesul pe gheaţă în mod gratuit, aceasta se va face numai cu acordul Serviciului Public „Piaţa Gugulanilor”, vizat de primarul municipiului, în fiecare zi între orele 10.30-11.30 şi 12-13.

modelmic

Programul după care va funcționa patinoarul este în intervalul orar 10.30-13 şi 16.30-21.30, între orele 13 şi 16 fiind pauză, pentru respectarea liniștii locuitorilor din zona parcului şi pentru a putea fi refăcută suprafaţa de gheaţă.

Cosmin VLAD

 

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei