Candidații PPU-SL au votat „pentru o dezvoltare a Reșiței în armonie”

purec

Candidații Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), filiala Caraș-Severin, nu au lipsit nici ei de la urnele de vot în această duminică.  Au votat, fiecare la secția la care era repartizat, Răzvan Simulescu, candidat pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, Sebastian Purec, intrat în lupta pentru Primăria Reșița și Aurel Văduva, prezent pe lista PPU-SL atât pentru Consiliul Local Reșița, cât și pentru Consiliul Județean Caraș-Severin.

Am votat simplu și inteligent! Am votat pentru o dezvoltare a Reșiței în armonie. Am votat pentru ca Reșița să însemne ceva în planurile Consiliului Județean!

Mulțumesc echipei care a făcut posibilă această confruntare electorală. Mulțumesc reșițenilor care vin azi la vot”, a declarat la ieșirea de la urne, Sebastian Purec.

La rândul său, Aurel Văduva, a precizat că a votat pentru „păstrarea identității orașului nostru, pentru un schimb de generații și pentru schimbarea mentalității. Am votat pentru o dezvoltare armonioasă și pentru a păstra o Reșița a reșițenilor”. Aurel Văduva s-a arătat mulțumit și de faptul că reșițenii nu s-au lăsat descurajați de epidemie și au ieșit la vot. „Este foarte bine că s-au mobilizat, asta însemnă că oamenii au înțeles că trebuie să se implice în viața orașului”, a precizat Văduva.

vaduva

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei