Campanie inedită derulată de Muzeul Banatului Montan din Reșița: jucării pentru copii mai puțin norocoși!

modelmic

 

Muzeul Banatului Montan din Reșița va derula alături de Crucea Roșie, filiala Caraș-Severin, o campanie inedită, prin care se dorește aducerea unui zâmbet pe fețele copiilor mai puțin norocoși. Inițiatorii și-au propus strângerea unui număr cât mai mare de jucării și donarea acestora micuților din județ, chiar de ziua lor, 1 iunie.

Mai exact, este vorba de o campanie derulată sub titlul de „Jucării la muzeu”, prin intermediul căreia toți cei care vor vizita muzeul din Reșița începând cu data de 28 martie sunt rugați să aducă cu ei o jucărie pe care să o doneze pentru cei nevoiași.

Se face curățenia de primăvară în sertarele copiilor și ale copilăriei? Se adună amintiri din alte vremuri? Pentru a le repune în valoare dar şi pentru a aduce zâmbete şi energie pozitivă, Muzeul Banatului Montan din Reșița împreună cu Crucea Roșie, filiala Caraș-Severin propun publicului vizitator campania de strângere de jucării „Jucării la muzeu” începând  din 28 martie 2018 şi până la finalul lunii mai. Astfel, micii vizitatori dar și cei mari, sunt invitaţi să aducă o jucărie din propriul sertar atunci când vin să viziteze expozițiile noastre. Toate jucăriile vor ajunge, prin grija Crucii Roşii, în viaţa copiilor mai puţin norocoşi de Ziua Internaţională a Copilului, 1 Iunie”, explică purtătorul de cuvânt al muzeului din Reșița, Livia Magina.

Campania este asociată expoziţiei „Timpul jucăriilor. Muzeul jucăriilor la Reşiţa”.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei