Bebe Pasere, eliberat din funcția de viceprimar al municipiului Caransebeș

 

pasere

Municipiul Caransebeș a rămas pentru moment fără viceprimar, după ce consilierii locali au aprobat astăzi propunerea primarului Felix Borcean de a-l elibera din funcție pe Felician Pasere. Reprezentantul Pro România, Bebe Pasere este schimbat din funcție la nici 3 luni de la instalare.

Luat prin surprindere de proiectul de hotărâre inițiat în regim de urgență de primarul Felix Borcean, Bebe Pasere susține că nu are ce să își reproșeze și că nu ar fi avut nicio neînțelegere cu edilul. Fostul de acum viceprimar al orașului Caransebeș a acuzat jocuri politice, dar nu a reușit să îi convingă pe consilierii locali să voteze pentru menținerea sa în funcție.

Din cele 19 voturi valabil exprimate, 16 au fost pentru eliberarea din funcție a lui Pasere, iar 3 contra.

Primarul Felix Borcean nu a dorit să comenteze în cadrul ședinței decizia de a-l demite pe viceprimarul Bebe Pasere. Numele viitorului viceprimar nu este încă cunoscut, edilul Borcean retrăgând de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre pentru alegerea acestuia, „pentru consultări ulterioare”.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei