Barieră la granița cu Austria! Nu se intră decât cu buletin!

modelmic+editorial-Recovered

Autoritățile austriece au decis să suspende acordul Schengen, astfel că nimeni nu va mai putea trece granița fără a fi verificat pe baza unui act de identitate.

Decizia a venit din dezinteresul manifestat până acum de Uniunea Europeană în ceea ce privește securizarea granițelor externe, lucru care obligă fiecare stat în parte să ia aceste măsuri pe cont propriu.

Astfel, în fața invaziei de refugiați care a cauzat deja o sumedenie de probleme în Europa, cancelarul de la Viena a anunțat că austriecii vor începe să își consolideze singuri securitatea la frontiere.

Austria nu este singura țară care a decis să apeleze la măsuri extreme pentru a asigura siguranța țării. Pe același model s-au aliniat și Norvegia, Suedia și Danemarca, țări care au decis tot săptămâna trecută să suspende Schengen și să restituie controalele la granițe

 

 Alexandra JURCA

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Carasan

    Foarte bine se procedeaza; controlul la frontiera unei tari trebuie facut ca sa opreasca intrarea personalor care A) nu fac parte din UE B) dar si cei care nu au documente in regula: asigurare medicala, asigurare auto, dovada de fonduri de cheltuiala pentru ” turisti”. Multe personae merg in alta tara comit furturi ,crime si fug inapoi in tara lor fara sa fi fost luati in evidenta ca au fost acolo. Scopul vizitei este pentru A) serviciu cu dovada unei oferete de lucru, B) Turist cu dovada fonduri monetare si asigurai auto si sanatate.
    Si Romania ar trebui sa faca la fel sa inregistreze toate persoanele care intra si iasa din Tara. Se poate face cu tehnologia de astazi lucruti bune- Computer ( Calculator) Database.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei