Bărbat din Bocșa, strivit sub roțile unei remorci în timp ce încerca să salveze un câine!

barbat

Un angajat al unei ferme de păsări din Berzovia și-a pierdut viața sub roțile unei remorci în timp ce încerca să salveze un câine care se furișase sub aceasta.

Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată în această dimineață despre faptul că în curtea unei ferme din Berzovia, un angajat ar fi fost călcat de un tractor. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat decesul acestuia. Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că persoana decedată este un bărbat de 63 de ani din Bocșa, angajat al societății comerciale în cauză. Acesta ar fi fost accidentat de un utilaj condus de un alt angajat de 60 de ani din Berzovia.

Polițiștii au efectuat cercetarea la fața locului și au informat Inspectoratul Teritorial de Muncă. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală in vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, informează IPJ Caraș-Severin.

Dintr-o informație pe surse, unor angajați, martori ai tragediei, li s-a făcut rău, iar unul dintre aceștia a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

În acest caz a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările.

foto: Caon.ro

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei