Bărbat de 36 de ani din Caransebeș reținut pentru viol și violare de domiciliu

a

Un bărbat de 36 de ani din Caransebeș a fost reținut azi-noapte de polițiști, pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei 64 de ani din localitate și ar fi întreținut prin amenințare și prin folosirea forței fizice, relații sexuale cu aceasta, ne-a precizat Alina Boeru – purtător de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Ieri, 06 octombrie, în jurul orei 16.00, bărbatul de 36 de ani s-ar fi deplasat la locuința victimei, la un sălaș situată în apropierea localității Buchin, ar fi pătruns în curtea locuinței, deși victima i-a cerut să plece și sub amenințare cu un obiect tăietor-înțepător, ar fi forțat-o pe aceasta să întrețină relații sexuale cu el. După comiterea faptelor, acesta ar fi părăsit locuința, fiind identificat în scurt timp de polițiști și condus la sediul Poliției pentru cercetări.

În acest caz, polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și violare de domiciliu. Bărbatul în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de astăzi va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere legală.

Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei