Bărbat accidentat pe trecerea de pietoni din zona Intim!

a

În această seară, pe Bulevardul Republicii din Reșița, la trecerea pentru pietoni din zona Intim, s-a produs un accident rutier. Un pieton în vârstă de 47 de ani a fost surprins și accidentat de un autoturism care circula din direcția Centru spre Victoria, condus de un bărbat din localitate, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Alina Boeru.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La testarea cu aparatul etilotest, în cazul conducătorului auto rezultatul a fost zero, iar în cazul pietonului a rezultat o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii continuă cercetările în acest caz, fiind deschis un dosar de cercetare penală.

Sursă foto: bihoreanul.ro

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. zero

    “în cazul pietonului a rezultat o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur în aerul expirat”

    Morala (IPJ-CS):
    Sub influenţa băuturilor alcoolice NU traversaţi (singuri) carosabilul pe trecerile semnalizate şi marcate corespunzător, nici măcar în calitate de simpli pietoni!
    Nu pentru că ar fi interzis de lege ci pentru că în aceste condiţii nu vă puteţi feri de şoferii cu permise de conducere eliberate de IPJ-CS. :)

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei