„Am avut un an al frustrărilor maxime“, afirmă Ion Poplicean, primarul comunei Sasca Montană

 

modelmic

Principala nemulțumire a edilului din Sasca Montană este aceea că s-au alocat bani unidirecțional anul trecut, doar pentru primăriile PNL, fără să se țină cont de proiectele și nevoile celorlalți primari de alte culori politice:

„Nu este posibil ca unele primării să nu primească niciun ban după 3 rectificări bugetare. Am fost frustrat la maxim, asta e o adevărată umilință pentru noi, cei de altă culoare politică decât cea a liberalilor“ – a declarat Ion Poplicean.

Când a fost PSD-ul la putere ne certam cu Teodorovici să ne dea nouă mai mult, iar el răspundea de fiecare dată că împarte banii după nevoi, nu după culoarea politică. Sper că această meteahnă să nu se păstreze și de către actualul Executiv, nu de alta dar jumătate din primăriile din Caraș-Severin vor fi în faliment pentru că multe nu au altă sursă de venit“

„Sper ca în acest an să trecem cu bine peste pandemie să ne continuăm proiectele derulate pentru cetățeni până la urmă. Au întârziat PNDL-ul la plăți, constructorii își primeau banii în 10 zile, acum se așteaptă cu lunile, alții nu au putere financiară să continue și așteaptă decontarea plăților să poată lucra, la dispensarul medical din comuna au oprit lucrările din aceeași cauză. Eu am fost și la PD și la PNL și nu pun atât de mult suflet, dar acum chiar  se întrece măsura. Mai sperăm să facă drumul pe care l-a promis Consiliul Județean și președintele acestuia, Romeo Dunca“.

„E vorba de DJ571 de care depindem pentru dezvoltarea turistică a zonei și nu numai, pentru că și județul are un mare avantaj dacă acest sector de drum va fi făcut practicabil. Să ai o infrastructură rutieră pusă la punct înseamnă că poți atrage turiști; să vină la noi, în Cheile Nerei, să poată merge în continuare spre Clisura Dunării la Moldova Nouă. De la DN până în sat sunt vreo 17 Km, dar dacă vor continua și vor face legătura cu Clisura Dunării, Valea Almăjului, peste Dealul Gheorghe, ar fi un vis“ – a mai spus edilul din Sasca Montană.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Ruja

    Măi primare, ești acolo de vreo 12 ani și nu ai reușit să convingi pe nimeni să facă acest drum, iar acum te plângi că nu ți-a dat Dunca bani într-o lună de când a venit el. Mai sapă, poate reușești!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei