Autorul furtului de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița, trimis în judecată!

modelmic

Autorul furtului petrecut în luna iulie la Spitalul Județean de Urgență din Reșița a fost trimis în judecată. Este vorba de un angajat al unității spitalicești, în vârstă de 33 de ani, aflat în prezent sub control judiciar. Acesta va fi judecat pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, fraudă informatică și acces ilegal la un sistem informatic. Bărbatul a pătruns prin efracție într-un birou de la parterul spitalului, de unde a sustras peste 30.000 de lei, bani proveniți din încasări.

În rechizitoriul întocmit de prim-procurorul, Laura Gabriela Iancu şi avizat de procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara se arată că „inculpatul  R.  C. M., în calitate de analist programator în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, în data de 17.07.2020 a pătruns prin efracţie prin forţarea sistemului de închidere tip yală al uşii de acces, în incinta Biroului Contabilitate situat la parterul Spitalului Judeţean Reşiţa, de unde a sustras suma de 32.703 lei. Prejudiciul a fost recuperat.

Inculpatul R. C. M.,  în data de 20.07.2020, s-a logat la unitatea hard  a sistemului de supraveghere video din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa, în mod nejustificat, închizând sistemul de supraveghere video prin ştergere. De asemenea, inculpatul s-a logat pe DVD-ul sistemului de supraveghere video, folosind userul şi parola sistemului predefinită”.

Reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin precizează că urmărirea penală este o fază obligatorie a procesului penal care nu înfrânge principiul prezumţiei de nevinovăţie.

foto: arhivă

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

 1. adire

  de ce nu publicati si numele acestui infractor stilat si utilizator de sistem informatic, sa stim sa ne pazim de el, un nenorocit ce a vrut sa fure si asa putinii bani din siostemul sanitar?

 2. Boria

  Mari cazuri a mai rezolvat și milițieni lui Vela (sudor și subinginer de profesie la f.f.),dar pe politrucii lui Sancho Panza cine îi mai prinde?L-au prins pe amărâtul ăsta pentru 30 de bețe3și ceva în plus,iar adevărații hoți stau bine mersi protejați de cei care ar trebuie să aplice legea cu adevărat.Statul român este o mare HAZNA ca de obicei. Rușine funcționari de tot *******!

 3. X

  Infractorul R C. Este fostul ginere al fostului lider de sindicat din sanatate: C G.
  Pe vremea cand era lider de sindicat si-a angajat toti copiii si acest ginere in sanatate in puncte cheie pe functii importante.
  Si iata rezultatele!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei