Autobuzul lui Moș Crăciun va circula pe străzile Reșiței! Începând din această sâmbătă!

modelmic

Bucurie pentru micuții din Reșița: autobuzul lui Moș Crăciun va circula timp de o lună pe străzile municipiului de pe Bârzava. Astfel, cei mai mici locuitori ai orașului vor avea ocazia să combine, în luna cadourilor, o plimbare cu autobuzul dedicat lor, cu un popas la Târgul de Crăciun, care se va desfășura până la finalul lui decembrie în centrul Reșiței.

Autobuzul este deja pregătit, o să echipăm și șoferii, o să le punem o căciulă de Moș Crăciun. Va circula în fiecare zi, între orele 16:00 și 24:00, la interval de aproximativ o oră. Bineînțeles va fi gratuit pentru cei mici, precum și pentru adulții care îi vor însoți. Și cum  autobuzul lui Moș Crăciun este dedicat copiilor, îi rugăm pe ceilalți călători, care doresc să ajungă în centru sau Govândari să evite să se urce în el și să folosească celelalte autobuze de pe traseu”, a explicat pentru Reper 24, managerul, Dănuț Jurubescu.

Autobuzul lui Moș Crăciun va circula din oră în oră pe traseul Govândari  – Centrul civic – Muncitoresc.

Citește și Acasă de Crăciun! Primăria Reșița a stabilit programul Târgului de Crăciun de anul acesta!

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei