Autobuzele din Reșița, în pas cu tehnologia! Aplicația de transport numărul 1 din lume, disponibilă și pentru reșițeni!

modelmic

TUR Reșița, societatea care a preluat la finalul anului trecut transportul în comun din municipiul de pe Bârzava, pare a fi într-un continuu proces de modernizare și îmbunătățire a serviciilor oferite populației. Începând de săptămâna aceasta, cei care se deplasează cu autobuzele prin Reșița pot afla informații actualizate în timp real chiar pe telefonul mobil, prin intermediul aplicației Moovit, aplicație utilizată deja în sute de orașe din întreaga lume.

Am vorbit despre orașe smart, despre aplicații care să facă informația mai ușoară, reală și la îndemâna oricui. Am promis că transportul local de persoane din Reșița va fi preluat de una dintre cele mai bune aplicații de acest gen din lume și ne-am ținut de cuvânt.

De astăzi Moovit lucrează și pentru reșițeni.

Vrei să știi ora la care va sosi primul autobuz în stația din care de obicei mergi spre muncă?

Vrei să știi când vine primul autobuz în cea mai apropiată stație de locația unde te afli, spre o destinație care te interesează?

Vrei să știi câte minute faci de acasă până în cea mai apropiată stație de domiciliul tău?

Vrei să știi câte minute face autobuzul din punctul A (stația de unde pleci) și punctul B (stația în care cobori)?

Vrei să știi orele de plecare ale fiecărui traseu?

Vrei să fii atenționat, dacă nu cunoști Reșița, că urmează stația unde trebuie să cobori?

Atunci instalează-ți aplicația Moovit și vei fi mai aproape de informațiile dorite”, anunță Gelu Ardeleanu, administratorul Transport Urban Reșița.

Aplicația poate fi descărcată de aici: AndroidiOS sau Windows.
De asemenea, pentru utilizatorii Web, traseul poate fi planificat aici: Planificare Traseu.

Pe de altă parte, autoritățile locale reșițene au anunțat că în perioada următoare vor fi montate pe mijloacele de transport în comun din Reșița 24 de Routere 4G care vor permite conectarea simultană la internet a cel puțin 60 de persoane. De asemenea, se va renunța la taxatorii de pe autobuze și va fi implementat un sistem de e ticketing.

Karina TINCUL

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Stefan Nicolescu

    TRAMVAIUL, TRAMVAIUL d-le Primar Ioan Popa (Taitelu lu` Nelu) TRAMVAIUL. “Super-dotari pentru autobuze second-hand” dar, cine spala autobuzele, cine curata la interior autobuzele ?, cand o sa depaseasca autobuzele viteza melcului si a broastei testoase, ca sa vina autobuzele mai des, sa nu ne mai rupem hainele la orele de varf si sa nu mai inghetam in statii, iarna. Cine stie ce o sa induram la vara in autobuzele “minune” …

  2. zero

    Chelului… tichie de mărgăritar îi lipsea!
    Dacă tot nu sunt mijloace suficiente de transport în comun (autobuze) există acum însă şi informaţii despre penuria lor.
    Bravo!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei