Aurel Văduva: „Nu știu în ce măsură mai putem atrage adevărați investitori”!

modelmic+editorial-Recovered

Municipiul Reșița, dar și județul Caraș-Severin se confruntă cu o reală problemă de imagine și chiar cu lipsa unor lideri adevărați, după „curățenia” făcută de DNA în structurile de conducere ale Primăriei și ale Consiliului Județean. În aceste condiții, este foarte dificilă atragerea de investitori, fiind necesară o restructurare profundă a principalelor partide politice, PNL și PSD, este de părere omul de afaceri reșițean, Aurel Văduva. 

Din perspectivă județeană lipsește liderul și județul nu este într-o situație deosebit de bună, existând o problemă de imagine care este generată de toată situația din ultimii ani de la CJ, pentru că au început de mult toate cu Ianăș Roșeți, a continuat cu Romică Anculia, cu Ghiorghioni și în final cu dl Frunzăverde. Toată această situație nu este deloc bună pentru județul nostru. Ce mă îngrijorează este perspectiva viitorului, pentru că din păcate nu se arată încă un lider foarte bun pentru ceea ce înseamnă CJ”, a declarat pentru Reper 24, Aurel Văduva.

Omul de afaceri, care este și membru PSD este de părere că în acest moment, PSD și PNL, cele două partide de bază de pe scena politică românească ar trebui să se reformeze. Liderii județeni ai celor două structuri politice ar trebui să treacă în eșalonul doi, susține Văduva: „Cred că actualul gen de a face politică nu și-l mai dorește nimeni, lumea a început să fie destul de supărată pe partide, ca să nu spun de-a dreptul revoltată și cred că este momentul pentru anumiți lideri să se retragă în eșalonul doi și eventual în cazul ideal să sprijine reformarea partidului. Mi-e greu să cred că se va întâmpla, dar este nevoie de așa ceva, tocmai pentru a nu ne trezi din nou cu alți independenți care să speculeze această problemă a partidelor”.

Cu aceeași problemă de imagine se confruntă și Primăria Reșița, după ce ultimii doi primari ai municipiului de pe Bârzava au fost reținuți pentru fapte de corupție, este de părere omul de afaceri reșițean, care nu este deloc încântat de candidații care și-au anunțat până în prezent intenția de a lupta pentru fotoliul de primar al Reșiței.

„Ori sunt prea tăcuți, ori reacționează fără să analizeze, ori se bazează pe niște destăinuiri care tot nu mai apar, le tot așteptăm. Sub nici o formă, aceasta este varianta de lider de care are nevoie Reșița. Până la urmă Reșița are nevoie de un primar care preia o situație foarte grea, e vorba de imaginea orașului. După ceea ce s-a întâmplat nu știu în ce măsură mai putem atrage adevărați investitori”, a mai adăugat Aurel Văduva.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

8 Comentarii

 1. BAZINGA

  Tot Banatu-i fruncea!Cel mai penal judet din tara,la toate nivelurile si pe toate palierele!Cum Doamne,iarta-ma,sa mai vina investitori intr-un putregai de coruptie ca la noi ,intr-un judet in metastaza din punct de vedere al coruptiei generalizate,care caracterizeaza 100 % acest judet PENAL?Nu ne mai spala nici ala cu coarne,suntem stigmatizati forever si nu mai prezentam incredere absolut pentru nimeni!Carasul moare incet,dar sigur…cel putin Resita e in coma deja!

 2. Horia

  De ce vine acest Aurel Vaduva sa ne dea noua lectii de administratie? Se plictiseste acasa, il mustra constiinta pentru ce l-a invatat marele primar al orasului Vaduva? Si-a facut si ziar on-line… de ce vrea sa ne intoxice cu concluziile lui puerile? Pune mana si fa ceva concret! Daca vrei pe vreo lista spune direct, nu pe ocolite! Du-te inapoi la PSD ca si-asa nu au candidat!

 3. cristi

  Ce nu ai facut la tinerete nu poti face la batrinete timpul pirdut nu se poate recupera carasul a ramas in urma Resita a avut carti rele in mina industria grea este in declin istoric in toata Europa are si ghinionul pozitiei geografice nefavorabile dar in primul rind calitatea omenilor care a condus a fost sub orice critica o adunatura de infractori care au lucrat fara sa fie deranjati de cineva si asta timp de un sfert de secol

 4. Calniceanu de pe fagarasului

  M-am lamurit!Daca , dle Vaduva esti membru PSD, m-am lamurit definitiv!Adio primarie, intentionam sa te votez, daca erai candidat. dar asa…

 5. doareu

  prietene, nu avem nevoie de parerea ta, parerea ta nu conteaza deloc, cand tatal tau dispare vei dispare si tu pentru ca el tine tot in picioare momentan, pe cand tu ? ……. tu nu sti ce vorbesti prietene :)

 6. Mieîmiplacesupacugăluşte

  Atunci de ce-l intreabă? Poate asa aflati ca nu sunteti doar voi pe lume si mai sunt si cei pe care ii interesează.

 7. LIUBA C

  LIUBA
  Eu as dori f mult sa candideze la primarie acest tinar Vaduva, un tinar cu un viitor in fata si nu adunatura de golani , afemeiati, cartofori…..corupti de la PDL.

 8. LARISA

  Oare, acest orasel de munte care in trecut era faima tarii, merita asa o soarta sa fie condus de o sleahta de corupti?
  Eu am icredere in Vaduva care are propria afacere, are oameni la care le asigura o piine……sa lasam sacalii batrini de la PNL ca au furat destul si au adus acest oras mort in halul degradant in care este.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei