Au ieșit „la produs” și s-au ales cu sancțiuni. Prostituatele din Caransebeș, amendate de jandarmi

j

Jandarmilor cărășeni „nu le plac” fetele care își fac veacul pe „centură”, așa că s-au mobilizat și au desfășurat o acțiune punctuală de combatere a fenomenului prostituției.

Mai exact, efective din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi au acționat ieri pe raza municipiului Caransebeș, prilej cu care au fost identificate șase femei, care, pentru a obține foloase materiale, încercau să atragă persoane în vederea practicării de raporturi sexuale.

Cele șase tinere au fost nevoite să plătească ele, de această dată, și nu pentru servicii, ci amenzi în valoare de 500 de lei fiecare, fiind sancționate de jandarmi.

„Potrivit Legii 61/1991, “atragerea de persoane, sub orice forma, sâvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale, precum şi îndemnul sau determinarea, în acelaşi scop, a unei persoane la săvârşirea unor astfel de fapte se amendează cu 500 de lei până la 1.500 de lei”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin, Marius Săndulescu.

foto: voceavbr

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei