Atmosferă de sărbătoare, în redacția Reper 24

Reper 24

Apropierea Crăciunului se simte și în redacția Reper 24, unde între redactarea știrilor și deplasările pe teren, primim vizita colindătorilor, care ne aduc magia sărbătorilor de iarnă. 

Printre cei care ne-au încântat în aceste zile cu glasurile lor cristaline s-au aflat și grupul de copii din Doclin, pe care îi puteți admira periodic în publicația noastră, recitând versurile poetului bănățean Vasile Ivan: Alexandra Baica, Alexandra Crăciun, Ionela Pau, Minola Marișescu și Alexandru Crăciun. Cei cinci au susținut un adevărat spectacol în redacția Reper 24, îmbinând cu măiestrie colinde, cum ar fi Iată vin colindători, Astăzi s-a născut Hristos, La Viflai colo-n jos, Noi în seara de Crăciun, Vânătorii lui Crăciun, cu poezii specifice sărbătorilor de iarnă, create de Vasile Ivan.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157647547066104″]

Cei cinci colindători au fost recompensați cu diplome de redacția Reper 24, atât pentru spectacolul susținut, cât și pentru pasiunea cu care s-au implicat în acest an, care se apropie de sfârșit, în promovarea graiului și a portului tradițional din Banat. Pungi cu cadouri au fost oferite tinerilor și de către reprezentanții Tineretului Național Liberal, filiala Caraș-Severin, al cărui președinte Andrei Apostol a urmărit ascensiunea acestora în publicația Reper 24, și a dorit să le fie alături și să îi felicite, acum, în perioada sărbătorilor.

Colindele și poeziile recitate de aceștia vor putea fi admirate zilnic, pe site-ul reper24.ro, începând cu data de 24 decembrie.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei