ATENȚIE! De astăzi se dezinfectează toate scările de bloc din municipiul Reșița

a

De luni 13 aprilie, timp de 4 zile se dezinfectează toate scările de bloc din municipiul Reșița. Acțiunea aparține primăriei municipiului și vine în continuarea acțiunilor de prevenire a infectării populației cu noul coronavirus.

Este vorba de 1500 de scări de bloc, iar firma care face dezinfecția a precizat că acțiunea se va încheia în 4 zile. Echipele vor fi însoțite de reprezentanți ai primăriei, iar întreaga acțiune este suportată de primărie“ – a afirmat directorul de investiții al municipalității Adelin Tuță.

AA

Costurile sunt de 10 lei pe fiecare etaj și încep din cartierul Lunca Bârzavei. Suma finală este de aproximativ 80 de mii de lei, iar acțiunea va fi reluată ori de câte ori va fi nevoie.

Timpul minim de acțiune al substanței folosite este de o oră, după care scara imobilului poate fi aerisită. Proprietarii animalelor de companie trebuie să fie atenți pentru ca acestea să nu lingă nimic de pe jos, din zona care a fost supusă dezinfecției.

Sursă foto: primosal.ro

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei