Asistenta șefă de la UPU SMURD Reșița a inițiat o campanie de susținere în lupta cu temutul virus!

upu

Asistenta șefă a Secției UPU SMURD împreună cu un asistent social și o tânără au pornit o campanie de strângere de fonduri pentru sprijinirea celui mai mare spital din județ, acum când virusul COVID-19 face tot mai multe victime, iar unitatea sanitară are nevoie de susținere. Campania „UPU Smurd Reșița are Nevoie De Noi!!! se derulează on-line și a fost creată cu câteva ore în urmă.

Având în vedere că Virusul Corona nu ne-a iertat nici pe noi și a ajuns și în România, avem nevoie de voi toți pentru a strânge fonduri și a ne pregăti pentru ce o să avem de înfruntat! Având în vedere că Spitalul Județean de Urgență Reșița este singurul și cel mai mare din județul Caraș-Severin și având în vedere că acest virus se răspândește foarte rapid cauzând boli grave ale sistemului respirator, trebuie să ne pregătim din timp pentru ce va urma, dar avem nevoie de ajutorul și implicarea dumneavoastră.

Eu, Mihaela Sârbu, șefa de secție UPU Smurd, împreună cu Loredana Fărcășescu, asistent social și Baica Iulia, încercăm să facem o echipă și să ajutăm cu tot ce putem, dar pentru asta avem nevoie și de dumneavoastră, fiecare ofertă este binevenită. Ajutați-ne să putem ajuta și salva viețile voastre, ale familiilor voastre și ale persoanelor dragi vouă. Vă mulțumim anticipat!”, este mesajul șefei secției UPU SMURD Reșița.

Pentru donații, accesați link-ul: https://www.gofundme.com/f/1xcxd78zs0?sharetype=teams&member=3882904&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=p_na+share-sheet&pc_code=fb_co_dashboard_a&rcid=a5c78acc9125482895b1fcd23b851b34&fbclid=IwAR0-pWt0aMDCUwnb8ERVE3jy0fwRdPI0FjZKl6W8JPlpiearPWUfRwZP4RA

 

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Marius

    Cand “Eu, Mihaela Sârbu, șefa de secție UPU Smurd” isi începe mesajul cu “Virusul Corona” deja poți să-ți imaginezi calitatea actului medical pe care il presteaza aceasta persoana.

    Lol, hai sa deschidem o Corona si sa ne imaginam ca avem servicii medicale ca in Vest… Virusul Corona, auzi la ea…

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei