Andra Pleșa: Scrisoare deschisă către primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean – PSD

a

Am primit la redacție o scrisoare deschisă adresată de Consilierul Local al PNL Andra Pleșa și candidat la funcția de primar al municipiului Caransebeș, actualului edil Felix Borcean, cel ce a câștigat această funcție în urmă cu 4 ani cu sprijinul Partidului Național Liberal:

„Se împlinesc astăzi doi ani de la cea mai agresivă ripostă a instituțiilor statului asupra cetățenilor care protestau pașnic în Piața Victoriei din București. Era atunci un protest legitim al diasporei românești, al oamenilor care nu au mai găsit un viitor pentru ei și familiile lor, acasă, în România și care au ales calea străinătății.

Pe 10 August 2018 am trăit emoții de revoltă și de îngrijorare față de acțiunile inumane ale guvernul PSD, condus atunci de Viorica Dăncilă și coordonat din umbră de Liviu Dragnea. Cu toții am fost dezamăgiți și ne-am dorit schimbarea pentru că știm că represiunea statului, într-un astfel de context, nu era, sub nicio formă, compatibilă cu democrația. Aveam deci, atunci, un guvern cu accente pronunțate nedemocratice care trebuia să plece! Mulți caransebeșeni, ca mulți alți români din toată țara, muncesc, și astăzi, în afara granițelor!

Domnule Primar Felix Borcean, ați simțit atunci oportunitatea de a vă face imagine, de a mai strânge capital politic și v-ați așezat în mijlocul celor care protestau. Noi toți v-am crezut un mare partizan anti-PSD, dar azi vedem că ne-am înșelat. Probabil, ați mers acolo să vă faceți o poză, după ce v-ați terminat cafeaua pe la vreo masă cu pesediști îndoielnici.

Azi, la doi ani distanță de la acele evenimente urâte ale democrației românești, vă aflați în postura de candidat PSD la Primăria Caransebeș și cu două dosare aflate în anchetă la DNA. În 10 august 2018 vă făceați selfie lângă oamenii cinstiți care militau împotriva PSD și a penalilor în funcții publice. Ce rușine!

În numele caransebeșenilor, îmi permit să vă întreb, d-le Borcean, când ați fost sincer? Astăzi sau acum doi ani? Când ați fost liberalul adevărat, în care au crezut oamenii, când v-au ales în 2016? Domnule Borcean spuneți-le cetățenilor ce ați negociat cu PSD în schimbul susținerii dvs. și de când? Cumva un loc de deputat la alegerile parlamentare pentru a avea imunitate în fața legii? Pentru că oamenii au dreptul să știe cât valorează municipiul în calculele dvs. electorale.

Domnule Borcean – PSD, primăria nu e proprietatea dvs., cum nici oamenii din Caransebeș nu sunt, ca să-i negociați obscur pe la chefurile pesediste pe la care cautați atenție. Mă aștept să le dați oamenilor un răspuns sincer despre cum vă gândiți să vă onorați promisiunile față de PSD din calitatea dumneavoastră de primar și candidat al Caransebeșului.

Încercați totuși să nu mințiți“!

Scrisoarea este semnată de Andra Pleșa – Consilier local PNL și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de Primar al Municipiului Caransebeș.

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. nastratin

  F*fa mica,ai inceput cu perversiunule prin presa? Treaba cu imunitatea trebuie spusa celui ce te sustine sa candidezi,el a vandut tot ce sa putut vinde prin Caransebes,PSD-ul la Caransebes a furat modelul vostru de la Bucuresti,nu au un lider sa castige si au ales sa sustina un independent.PNL nu are un om ptr capitala dar vrea sa guverneze?sunteti sanatosi la cap?VELA stie ca pierde Caransebesul de acea te-a aruncat pe tine.

 2. Nicu Milos

  Cine ti a permis stimabila domnisorica sa vorbesti in numele meu? Te am rugat eu?? Vezi ti de treaba ta! Tocmai ai pierdut un vot si nu numai! Si asta in contextul in care, chiar nu aveam de gand sa iul ofer Lui Felix! Dar cu siguranta o voi face!! Rusine

 3. imoGen

  “Aveam deci, atunci, un guvern cu accente pronunțate nedemocratice care trebuia să plece!”

  Și a venit guvernul “gaură” care ne dă lecții de democrație pură prin izolarea la domiciliu / arest la domiciliu fără acordul cetățeanului.
  Să ne spună dUamna Pleșa cum face PNL licitații de doar patru ore termen de depunere, cum face PNL achiziții directe de milioane de euro de la firme de apartament, cum a ajus poliția să fie firma de pază a țiganilor sub conducerea lui Velea, cum cere PNL să se respecte măsuri de distanțare socială în timp ce Dunca și Rareș Bogdan dau petreceri cu sute de invitați etc.!

  Dacă se poate, să încerce totuși să nu ne mintă.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei