Andra Pleșa, apel către caransebeșeni: „Dacă nu vom face ceea ce trebuie, situația va scăpa complet de sub control”

plesa

Liberala Andra Pleșa face un apel la responsabilitate, în condițiile în care numărul persoanelor infectate cu coronavirus crește de la o zi la alta. Consilierul local și liderul grupului liberal în Consiliul Local al municipiului Caransebeș le atrage atenția caransebeșenilor că doar prin respectarea măsurilor de protecție poate fi evitat un scenariu asemănător celui prin care au trecut în urmă cu câteva luni țări precum Italia sau Spania.

Mediul de afaceri este vital și în niciun caz, nu aș vrea să văd un scenariu roșu în Caransebeș. Mai mult, spitalele sunt sufocate deja de numărul mare de pacienți care au nevoie de îngrijiri medicale, iar medicii și asistenții sunt copleșiți de volumul mare de muncă.

Trebuie să rămânem la fel de responsabili precum am fost și la începutul pandemiei. Toate restricțiile pe care astăzi, avem din nou obligația să le respectăm, sunt necesare pentru a scădea ritmul transmiterii virusului. Cu toții ne dorim să revenim la viața noastră normală, cât mai repede.

Fac un apel către toți caransebeșenii, către angajatorii și angajații din zona serviciilor publice, către părinții și elevii care urmează cursurile școlare în unitățile de învățământ, să respecte toate măsurile de protecție, să poarte mască și să păstreze distanța fizică.

Nu ne dorim să ajungem în scenariul pe care l-au trăit țări precum Italia, Spania sau Marea Britanie. Dacă nu vom face ceea ce trebuie însă, situația va scăpa complet de sub control”, este mesajul transmis de liberala Andra Pleșa.

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

 1. imoGen

  De cand cu guvernarea liberala situatia e scapata complet de sub control.
  Numarul de cazuri de persoane infectate creste zilnic, a trecut de 3000 pe zi, iar PNL-ului ii arde de alegeri, de desfiintat sectii (a se vedea initiativa lui Dunca, zis si mosierul sef al judetului) si de adus oamenii lor in pozitii cheie ( a se vedea cazul Gafu).

  1. Curiosul

   Eu nu mai înțeleg nimic. Ori i se spune “moșierul șef al județului ” ori “liniutza”? La Timiș i se spunea “manivela din elicopter “.Ce il mai “laudă ” șoferii care au iesit la pensie si au văzut cat vira”manivela din elicopter ” pentru pensiile lor. Minimul. Au pensii de mizerie iar el “mosier sef al județului “, fraierilor. Bravo carasenilor il scoateți din faliment ca si reșițenii pe Taitelu. Vorbim peste 3 ani despre averile celor 2 baroni .

 2. Boria

  Cresc din pix cazurile de infecție, orbilor!De când PNL-ul s-a văzut cu toți sacii în căruță, ne mint una într-una și manipulează în tot și toate așa zisele cazuri covid-ul lui dracu sa-l pieptene de PNL.La sapă de lemn ne vor aduce bastarzii ăștia.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei