Un alt fel de viol

cat

Un alt fel de viol

Dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat în după amiaza zilei de 1 martie, cu privire la faptul că pe str. Albăstrelelor din mun. Reşiţa, o persoană necunoscută, aflată în stare de ebrietate a pătruns în apartamentul proprietate personală a unei doamne, şi nu a mai dorit să părăsească locaţia.

Grupa de intervenţie s-a deplasat la faţa locului unde a constatat că M.O., în vârstă de 39 ani, cu domiciliul în jud. Botoşani, aflat în stare de ebrietate avansată a pătruns în locuinţa mai sus menţionată. Datorită faptului că acesta a manifestat un comportament violent faţă de forţele de ordine, s-a impus încătuşarea acestuia. Persoana în cauză a fost condusă la sediul detaşamentului, unde a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de ambulanţă pentru acordarea măsurilor de prim ajutor şi ulterior transportare acestuia la spital. La unitatea de Primiri  Urgenţe a Spitalului Judeţean, acesta a continuat să se manifeste violent, jandarmii fiind obligaţi să-l încătuşeze din nou. Probabil nu i-ar fi căzut rău impricinatului o cămaşă de forţă cu mărţişor în piept (n.n.).

            În urma celor constatate, jandarmii au întocmit celui în cauză acte de sesizare, fiind susceptibil de comiterea infracţiunilor de „distrugere” şi „violare de domiciliu“. Actele au fost predate Poliţiei Caraş-Severin, ne-a transmis plutonier Marius Săndulescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Caraş-Severin.

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei