Alianța USR PLUS Caraș-Severin și-a lansat astăzi candidații pentru Primăria Reșița și Consiliul Județean

alianta

Într-un cadru emblematic pentru Reșița, Alianța USR PLUS Caraș-Severin și-a lansat astăzi candidații la Primăria Reșița și președinția Consiliului Județean Caraș-Severin. Propunerile alianței sunt chiar cei doi președinți USR și PLUS, mai exact Andrei Plujar pentru Consiliul Județean, iar Daniel Toma va candida pentru fotoliul de primar al capitalei Banatului Montan. Măsurile privind distanțarea socială i-au determinat pe cei din alianța politică să își organizeze lansarea candidaților la Muzeul de Locomotive.

După 4 ani de când a făcut pasul către USR, Andrei Plujar se bucură de suportul celor din alianță pentru candidatura la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. Candidatul a punctat câteva din obiectivele privind schimbarea județului pe care și le propune într-un posibil mandat în fruntea forului județean.

plujar

Prima noastră propunere este o administrație curată și profesionistă, o administrație în care să se regăsească „fără penali în funcții publice” și fără pile și relații în CJ, o administrație publică prin care posturile să fie ocupate prin concursuri reale, de oameni competenți. Totodată ne dorim o administrație publică îndreptată spre digitalizare, îndreptată spre nevoile cetățenilor, o administrație publică curată”, a declarat Andrei Plujar.

În Caraș-Severin, filialele locale ale USR depășesc numărul de 50, împreună cu cei de la PLUS sperând ca până la ultima dată de depunere a candidaturilor, să aibă candidați în peste 90% din UAT-urile din județ.

Daniel Toma, candidatul propus de Alianța USR PLUS pentru Primăria Reșița, de 14 ani director general al unei societăți comerciale ce activează în domeniul gestionării deșeurilor periculoase susține că prin activitatea firmei pe care o conduce a adus un câștig mediului din Caraș-Severin, inclusiv în Reșița.

toma

Candidez la Primăria municipiului Reșița pentru că îmi iubesc orașul. Vreau să particip la dezvoltarea economică a acestui oraș pentru ca oamenii să rămână aici, acasă, fie că despre părinți care muncesc în Austria, Spania, Germania sau tineri care an de an părăsesc orașul și se îndreaptă spre centre universitare mari ca Timișoara sau din alte orașe trebuie să îi facem cumva pentru ca toți să revină și să-și găsească un rost în acest oraș”, a declarat Daniel Toma, președintele organizației PLUS.

Reșița are nevoie de dezvoltare economică, iar industria trebuie să fie pilonul esențial care să contribuie la mișcarea economică a orașului, crede Toma, iar pentru a ajunge la o economie durabilă e nevoie de oameni competenți, de oameni cu viziune pentru o dezvoltare în adevăratul sens al cuvântului. Daniel Toma își propune printre altele să dezvolte infrastructura de business a orașului.

 

Lorena POENARU

 

Distribuie pe:

Stiri similare

3 Comentarii

  1. popa prostu

    La Oravita ati pus presedinte de partid omul lui Ursu,si voi vorbiti de alegeri corecte…halal conducere.HOOOOO bolsevicilor o sa scoateti un procent de sub 5% si voi si PNL-isti…Succes domnului Popa si domnului Hurduzeu iar la Oravita domnului Almajan…pa o zi buna.

  2. Tica

    Bravo Andrei si succes echipei. O să îl scoți din joc pe macaronar pe care nu îl suporți

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei