Alianța USR PLUS Caraș-Severin a lansat un apel public la responsabilitate, decență și fair-play în confruntarea politică

usr

Un incident de o gravitate extremă s-a consumat în cadrul Biroului Electoral de Circumscripție Moldova Nouă pe fondul problemelor juridice legate de candidaturile primarului Adrian Torma la funcția de primar al orașului Moldova Nouă și a listei de consilieri din partea PSD – Pro România, care au fost invalidate de Tribunalul Caraș-Severin, precizează filiala județeană a USR.

Reprezentantul Alianței USR PLUS Moldova Nouă în Biroul Electoral de Circumscripție, cât și alte persoane din cadrul BEC ar fi avut parte de un comportament total inadecvat din partea primarului Torma.

Atât colegul nostru, un tânăr de 19 ani, cât și alți membri ai BEC au fost amenințați, jigniți și intimidați, chiar în sediul BEC.

Ținem să îi reamintim domnului Torma Adrian Constantin că Filiala USR Moldova Nouă nu este vinovată cu nimic pentru faptul că dumnealui și Alianța PSD-Pro România nu se regăsesc pe listele de vot, candidaturile fiind respinse printr-o decizie judecătorească.

Alianța USR PLUS nu se va lăsa intimidată de comportamentul abject al nimănui și facem un apel public la responsabilitate, decență și fair-play în confruntarea politică.

În democrație, câștigătorii se stabilesc prin votul cetățeanului, nu prin confruntare violentă cu opozanții politici.

De asemenea, vă comunicăm că a fost depusă o sesizare la Poliție în dată de 28.08.2020 și îi solicităm domnului Torma Adrian Constantin să înceteze cu acest comportament, nedemn pentru un primar (încă) în funcție”, susțin reprezentanții USR Caraș-Severin.

Andrei Plujar s-a deplasat de urgență la Moldova Nouă unde a susținut o declarație de condamnare a comportamentului agresiv al primarului în funcție asupra membrilor BEC Moldova Nouă.

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Iancu

    ******* Plujar! A batut palma cu PNL-ul si acum se da mare virgina! Dar ce nu se stie e faptul ca renunta la voturile pentru localitati ca sa iasa el consilier. Si gura targului vorbeste ca ar fi negociat voturile pentru localitati ca sa fie vicepresedinte de CJ. E cinstit, dar gaurit! Oare oamenii lui din teritoriu stiu?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei