Alianța Pro Caraș-Severin și-a depus listele pentru Consiliul Județean! Silviu Hurduzeu luptă pentru un nou mandat

psd

Reprezentanții PSD, PRO România, ALDE și PNȚCD au depus astăzi listele de candidaturi pentru Consiliul Județean Caraș-Severin. Așa cum s-a anunțat deja de ceva timp, candidatul Alianței Pro Caraș-Severin pentru fotoliul de președinte al forului județean este Silviu Hurduzeu, actualul deținător al funcției, care se arată convins că lista comună cu care cele patru partide se prezintă în fața electoratului va reușit să obțină majoritatea în Consiliul Județean.

„Este vorba despre o alianță a stângii PSD-PRO România, la care au aderat și ALDE și PNȚCD și sigur că nu pot decât să le mulțumesc colegilor de la celelalte trei partide pentru faptul că au acceptat candidatura mea comună la Consiliul Județean și am reușit să facem și o listă comună pentru CJ, o listă pe care sunt reprezentanți de la toate cele patru partide, o listă care din punctul meu de vedere îndeplinește toate cerințele pentru un Consiliu Județean eficient. Sunt oameni cu experiență și tineri și fețe noi, o listă care eu cred că va putea să genereze o majoritate la CJ CS”, a precizat președintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Conform lui Huduzeu, în 35 de localități din Caraș-Severin, PSD a depus liste comune, fie cu PRO România, fie cu PRO România și ALDE, în celelalte localități social-democrații mergând cu candidați și liste separate:

„Iată că această alianță care s-a constituit la nivelul CJ, alianța Pro Caraș-Severin funcționează și în majoritatea localităților din județul nostru. În mare parte candidații PSD sunt primarii în funcție, dar acolo unde nu avem primari, sigur că am mers în multe localități pe această variantă a unor candidaturi comune, ceea ce presupune și candidați la primărie comuni și liste la CL comune.

 

Aș vrea să le mulțumesc celor peste 5.000 de cetățeni din județul Caraș-Severin care au semnal lista de susținere pentru Consiliul Județean, pentru președintele Consiliului Județean și pentru lista de consilieri, liste de semnături care sigur în această perioadă au fost strânse respectând reglementările în vigoare, dar aș vrea să le mulțumesc pentru că numărul este mult mai mare decât numărul necesar pentru a depune aceste candidaturi”.

După cum se știe, la Reșița, PSD, PRO România și ALDE merg pe mâna senatorului Ionuț Chisăliță, cele trei formațiuni politice având și o listă de comună de candidați la Consiliul Local. „În condițiile actuale candidatura lui Ionuț Chisăliță este de apreciat. Eu îi urez mult succes și cred în șansele lui Ionuț de a câștiga fotoliul de primar al municipiului Reșița”, a mai adăugat președintele PSD Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

psd (8)psd (6)psd (16)psd (15)psd (12)psd (4)psd (1)

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Ion

    ce mandru sunt cand vad politicienii asa interesati, duc lupte, se dau peste cap, totul ca sa-mi fie mie, cetateanului de rand, bine… 95 % din cei afisati in poze, daca nu ar face asa zisa politica, ar muri de foame.

  2. zero

    „Este vorba despre o alianță a stângii PSD-PRO România, la care au aderat …”

    “Fără proşti în funcţii publice” … sună promiţător.
    Se referă la Vela & sau/şi la miliţienii lui, pretinşi “de drept”? :)

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei