Alertă! Cadavru descoperit în pădurea din zona Triaj a Reșiței!

Cadavru zona Triaj

În această dimineață, polițiștii au fost sesizați cu privire la descoperirea unui cadavru la Reșița, în apropierea drumului care face legătura între zona Triaj și Drumul Lupacului.

Este vorba despre un bărbat, cu o vârstă cuprinsă între 35 și 45 de ani, însă în acest moment nu se cunosc mai multe detalii legate de identitatea acestuia.

Angajații Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin s-au deplasat la fața locului în jurul orei 8:30 pentru efectuarea cercetărilor care ar putea conduce la stabilirea  modului în care a decedat persoana descoperită în pădure.

Reprezentanții IPJ Caraș-Severin nu s-au exprimat în legătură cu posibilitatea ca persoana decedată să fi recurs la un act de sinucidere sau dacă este vorba de o crimă în acest caz. „Persoana a fost găsită fără suflare pe iarbă, dar colegii de la Serviciul Criminalistic nu au descoperit urme de violență pe corpul acesteia. Se poate ca această persoană să fi încercat să urce dealul din zona Triaj. Nu cunoaștem, până în acest moment, identitatea acestei persoane. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzelor care au condus la decesul persoanei“, ne-a declarat inspector principal de poliție Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Vom reveni cu detalii pe marginea acestui subiect.

 Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Colombo

    Când lumea era normală, MEDICUL LEGIST era cel care se pronunța cu privire la urmele de violență de pe cadavre , nu criminaliștii. Mâine -poimane aflam ca polițiștii au efectuat autopsia , iar medicii legisti au intervenit pentru salvarea unor ostatici( asta nu înseamnă ca criminalistii au competență sa salveze ostaticii ). Conform legilor din Romania anchetele penale le fac polițiștii judiciaristi ( criminaliști NU FAC ANCHETE , ei sunt structuri de suport ca si expertii , medici legisti.etc) si procurorii .Ce este asa de greu de înțeles de catre presă MASCATII SI CRIMINALISTII NU AUdreptul sa ANCHETEZE PERSOANE, NU AU IN LUCRU DOSARE PENALE.

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei