Alegeri pentru președintele Consiliului Județean Caraș-Severin?!

hurduzeu vs vela

Posibilitatea de a avea alegeri pentru președinția Consiliului Județean Caraș-Severin a fost lansată de președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela.

Prezent în emisiunea Opt și un sfert, de la Banat TV, realizată de Cornelia Dunăreanu, președintele PNL Caraș-Severin, senatorul Marcel Vela, a lăsat să se înțeleagă faptul că este posibil ca-n această vară să aibă loc alegeri pentru șefia administrației județene. Liderul liberalilor cărășeni nu a precizat în ce condiții vor putea avea loc aceste alegeri.

Este posibil ca în această vară să avem alegeri la Consiliul Județean”, afirma Vela în urmă cu două zile, la Banat Tv.

Contactat telefonic, președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, nu vede în ce context ar putea avea loc alegeri pentru șefia administrației județene.

Ce să spun? Că nu e nicio legătură între decizia Curții și alegeri la Consiliul Județean. În cel mai fericit caz, pentru el (n. red. Marcel Vela), își recâștigă locul de consilier județean în Consiliul Județean Caraș-Severin. De unde și până unde, noi alegeri pentru președinte?!”, se întreabă președintele în funcție al CJ Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

Ce-o fi vrut să spună senatorul Vela când a făcut această afirmație? Singura condiție în care ar putea avea loc alegeri pentru președinția Consiliului Județean ar fi retragerea sprijinului politic a lui Silviu Hurduzeu, ceea ce, dacă e să ne uităm la contextul crizei politice din interiorul PSDragnea, ar putea fi posibilă dacă Dragnea se va răzbuna pe cei care l-au susținut pe fostul premier Grindeanu. O știi ceva senatorul Vela? Rămâne de văzut.

John GAVRILESCU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. nero

    Vine Grindeanu sa te sustina Hurduzeule.Cat despre Vela sa ne lase ha,ha,ha.Ce functii ai in Pnl-ul de la Bucuresti .?

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei