ALARMANT: 12 cărășeni au rămas fără permis în ultimele 3 zile, după ce s-au urcat rupți de beți la volan!

modelmic+editorial

În perioada 14 – 17 aprilie polițiștii cărășeni au fost în alertă în tot județul. S-au desfășurat 56 de acțiuni și controale și s-a intervenit la 190 de evenimente, dar cel mai alarmant aspect este acela că s-au aplicat 239 de sancțiuni contravenționale.

 

Valoarea totală a amenzilor aplicate în decursul a trei zile este de 103.125 de lei. Din cele 239 de sancțiuni, 32 au fost aplicate pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 7 pentru activități comerciale ilicite și 19 pentru alte acte normative.

În urma acțiunilor pentru prevenirea accidentelor rutiere și salvarea de vieți, au fost aplicate 181 de sancțiuni, dintre care 103 pentru viteză.

De asemenea, au fost reținute 12 permise de conducere, pentru consum de alcool, viteză și alte abateri.

 

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Socrate

    Daca tot se mai uita mai marii poliției sa ia aminte ca pe bulevard ( Republicii ) noaptea nu se mai doarme ;
    ca xxx -urile si aia cu tobe sparte sunt pe val si fac senzație la ore matinale ( 01-07 )ca bajetzii sunt JM si dimineața dorm pana la 12
    Se știe de ei dar nu se mișcă nimic !

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei