AJOFM Caraș-Severin pune la bătaie în săptămâna următoare peste 60 de locuri de muncă

a

Comparativ cu săptămâna trecută numărul locurilor de muncă disponibile prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Caraș-Severin (AJOFM), au crescut simțitor. 62 de locuri de muncă sunt disponibile în: Anina (1), Băile Herculane (6), Bocșa (11), Bozovici (3), Caransebeș (16) și Reșița (25).

Meseriile căutate sunt: un manipulant mărfuri la Anina și bucătar, îngrijitor spații hoteliere, îngrijitor spatii verzi, lucrător comercial și manager în activitatea de turism la Băile Herculane. La Bocșa se caută un frezor universal și 10 vânzători ambulanți de produse nealimentare, în timp ce la Bozovici sunt disponibile un post de ambalator manual, respectiv un manipulant mărfuri. În municipiul Caransebeș se caută: 5 condulatori auto transport rutier de mărfuri, un director de magazin și 10 muncitori necalificați la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, placi mozaic, faianță, gresie, parchet.

Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în Reșița: agent transport valori casier conducător auto transport rutier de mărfuri, contabil-șef, electrician de întreținere și reparații, electromecanic, electromecanic automatizări și telecomunicații, gropar, îngrijitor spații verzi, maistru electromecanic, manipulant mărfuri, muncitor necalificat la întreținerea de drumuri, șosele, poduri, baraje, paznic, primitor-distribuitor materiale și scule, recuziter, secretar literar, șef serviciu, tinichigiu carosier și vânzător.

Situația detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.anofm.ro  la secțiunea dedicata AJOFM Caraş-Severin – Persoane fizice – Locuri de muncă, ne-a precizat Carla Goagă – consilier în cadrul AJOFM Caraș-Severin.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei