Adrian Stoicu strânge semnături pentru DNA! Vezi ce l-a determinat să ia această decizie!

modelmic

Veste proastă pentru locuitorii din Valea Almăjului, aduși la disperare de starea proastă a drumului județean 571 B Bozovici-Dalboșeț-Șopotu Nou. Nu se va interveni în perioada următoare pe acest tronson. Motivul: o anchetă a procurorilor anticorupție cu privire la banii cheltuiți în trecut pentru acest drum. Primarul comunei Bozovici, Adrian Stoicu nu se lasă însă descurajat și încearcă să găsească o soluție. 

Situația a fost explicată de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu: „Am primit solicitări legate de finanțările și reparațiile care s-au făcut la acel drum. Este vorba de DNA. Am transmis documentul la DADPP pentru a transmite mai departe toate datele legate de lucrări, de finanțare, de contractele încheiate pentru acel drum, pentru că au fost mai multe firme care au lucrat la acel drum. Ținând cont de acest aspect, eu nu pot să dau ordin pentru efectuarea nici unei lucrări de reparații la acel drum până nu se va finaliza expertiza din partea DNA. Din punctul meu de vedere orice lucrare s-ar face acolo ar putea fi interpretată ca acoperire a ceea ce s-a făcut sau nu s-a făcut înainte la acel drum”.

În încercarea de a găsi o soluție și a debloca situație, primarul comunei Bozovici, Adrian Stoicu a decis să ia problema în propriile mâini și să înainteze o petiție celor de la DNA, în care să explice necesitatea unor lucrări de reabilitare pe DJ 571 B.

„Știu că cei de la conducerea Consiliului Județean fac eforturi să găsească modalitatea prin care să putem reabilita acest drum sau măcar să îl plombăm.

Am făcut și o petiție, am trimis-o la toți primarii din Valea Almăjului, să adunăm câte semnături este nevoie să le trimitem la DNA, la procuratură, la toate organele care pot să deblocheze această investiție, ca să se poată interveni pe acest drum. Până la urmă suntem 15.000 de locuitori care depindem de acest drum județean. Iar oamenii nu cer foarte mult, vor minimul de condiții, să nu își mai dărâme mașinile pe acel drum”, a precizat primarul Adrian Stoicu.

Edilul a adăugat că a avut mai multe discuții cu președintele Hurduzeu cu privire la situația drumului județean și că în momentul în care se va găsi o modalitate prin care să se poată interveni pe acel tronson, este dispus să dea o mână de ajutor și să pună la dispoziția forului județean oameni care să lucreze la documentația de avizare sau chiar utilaje pentru desfășurarea lucrărilor.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157659335146878″]

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. ion

    lasa D.N.A sa-si faca treaba! daca no reusit prefectul, reusesti tu? ce oameni pui la dispozitie sa faca documentatia? nu mai vorbii prostii!

Comments are closed.

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei